Melyik a legmegbízhatóbb fényképezőmárka?
Figyelt kérdés
Például ezek közül: Nikon, Canon, Pentax. Esetleg még valamilyen márka amit jónak tartotok? Szeretnék komolyabban foglalkozni a fényképezéssel. Köszönöm a segítséget :)2010. nov. 4. 19:15
1/6 anonim válasza:
először is döntsd el mennyi pénzt vagy hajlandó rá áldozni.
mire szeretnéd használni (csak fényképezésre vagy video felvételre stb)
ha tükörreflexeset veszel hajlandó vagy-e cipekedni
aztán ha ezekre megvan a válasz, leszűkűl a kör néhány gépre, akkor itt olvasd el a teszteket/véleményeket
2/6 anonim válasza:
van egy ős zenitem és egy nikon d90 is! szerintem a zenitet még a gyerekem is fogja használni, ha lehet még akkor filmet kapni, a d90 nek 5 évnél többet nem jósolok :)(1,5 éves) meghal a zár, gomba obiban, lamellák megragadnak... de tény, hogy a kompaktoknál ezerszer tartósabbak a tükrös gépek!
3/6 A kérdező kommentje:
nekem 3 Zenitem van :D mondhatni gyűjtöm őket. : )
2010. nov. 5. 14:53
4/6 anonim válasza:
A régi filmes Leica-k a legjobbak.
de értelmesre fordítva: a Nikon vázak valahogy jobban bírják, mint a Canon, a Pentaxot nem tudom.
5/6 A kérdező kommentje:
és a Fujiról mi a véleményetek?
2010. nov. 5. 18:01
6/6 anonim válasza:
Fuji S5 Pro is volt, jó kis gép volt, de már eladtam! Nem volt vele semmi gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!