Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyek a legmegbízhatóbb...

Melyek a legmegbízhatóbb laptopmárkák?

Figyelt kérdés

Eddig volt már egy Sony gépem ami úgy felmelegedett , hogy valami szétolvadt benne , utána jöt egy Asus aminek a monitorja már 3 hónap után használhattlan volt mert nagyon elkezdet billegni.

Valami komolyra gondoltam , mert elengedhetetlen a munkám szempontjából , csak Apple ne legyen mert azt az operációs rendszert nem tudom annyira használni. 400.000 forintos árig.

2010. febr. 15. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:
msi-nek csak a ventillátor szokodt fél évente elszálni akkor egy csere egyébként nagyon megbízhatóak, fujitso siemensnek a drágább laptopjai már egész jók, hp detto.
2010. febr. 15. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:
HP, Dell szerintem a 2 legjobb, MSI sem rossz, Fujitsu-t meg valamiért eléggé fikázzák, azzal még nem volt dolgom.
2010. febr. 15. 19:21
 3/7 anonim válasza:
Msi, és Toshiba, a dell szerintem ahhoz képest hogy mennyibe kerül elég butácska, van szervízes ismerős ő azt mondja hogy a fujitu abból visznek vissza a legtöbbet, de sztem abból is adnak el. De szerintem a legjobb az msi.
2010. febr. 15. 19:30
 4/7 anonim válasza:
Dell, egyértelműen irodai munkákhoz perfekt. Az MSI leginkább a gamer cuccokra megy rá.
2010. febr. 15. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:
HP Pavilion, MSI. Dell szerintem is buta, inkább a nevet veszed meg. Bár irodai munkához lehet a FS is jó. Nekem már három éve megvan, de semmi baja....
2010. febr. 16. 00:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Sokat és nagyon sokat néztem én anno körben neten mielött vettem volna laptopot és majdnem el is ment a kedvem tőle mert egy kivételel minegyikre találtam negatív kritikát.

Ez az egy kivétel a Dell volt. :)

Lehet hogy 30ezerel több pénz, de azért a 3-4 éves garancia sokat elárul és pl én netes gépnek használom és van úgy hogy 12-14 órát megy (hálozatra kötve) egyszere és nem melegszik nagyon.

2010. febr. 16. 00:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Már több, mint egy éve vásároltam egy ACER Aspire 5315-s laptopot. Játszok, dolgozok, netezek ( torrentezés miatt volt úgy, hogy 6 napig ki sem volt kapcsolva ). Jó kis gép szerintem, és csak 100-ba került. Ennél sokkal jobb gépek vannak, de ha csak munkára használod, nem szükséges 400.000-et kiadni a gépért (bár attól függ, hogy milyen tipusú munka).
2010. febr. 20. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!