Melyik a leg megbízhatóbb, és legjobb fényképezőmárka?
Figyelt kérdés
Tudom hogy milyenek vannak, de melyiket érdemes a legjobban megvenni? Max 130.000-ret szánnék rája.2009. szept. 20. 14:20
2/4 anonim válasza:
ártól és márkától függ és hogy milyen tudásút akarsz
3/4 Neszivass válasza:
A megbízhatóságról lehet nyilatkozni, de a "legjobbságról" csak az igényeid függvényében.
130e-ért már egy alap DSLR kitet is vehetsz, ebben a Sony duplakitje verhetetlen ár/érték arányban.
A kis kompakt gépeket leszámítva szinte mindegyik megbízható. A csúcs persze a Nikon és a Canon, de azok is el tudnak romlani (Murphy).
Ha megírod, miket fényképeznél, milyen gyakran, akkor szívesen segítek, de addig nem akarom részletezni.
4/4 A kérdező kommentje:
Csak otthoni használatra, kirándulásokra, stab. De eldöntöttem hogy egy Canon PowerShot SX20 IS-t veszek. Nekem ez pont ideális.
2009. szept. 26. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!