Hikvision DVR sípjelzése mit jelent?
Figyelt kérdés
Hikvision DS-7208HQHI-K1 készülékem 3 hosszú, 2 rövid sípjelzést ad percenként de minden működik. Nem találok leírást, hogy mit jelent. Ha valaki tudja hogyan tudom megoldani a problémát nagyon örülnék neki. 7 éve működik a készülék vezetékes kamerákkal.#Hikvision DS-7208HQHI-K1 #DVR beltéri készülék #Hikvision DVR sípjelzés
okt. 1. 16:54
1/7 Krampusz1 válasza:
If it makes non-continuous beeps (3 long, 2 short), take HDD error as an example, check if the
device has installed HDD. If not, you can go to System → Event → Normal Event → Exception,
and uncheck Event Hint Configuration to disable HDD error event hint.
Check if the HDD is initialized. If not, go to Storage > Storage Device to initialize the HDD.
Check if the HDD is broken. You can change it, and try again.
HDD hiba?
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
okt. 1. 17:54
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a pontosítást (is)! Nem tudom mennyi idő alatt találtam volna meg! Holnap reggel ezzel kezdem a napot. Még annyit, hogy a HDD 7 éve teszi a dolgát és most sem volt semmi esemény ami előidézhette volna a ibát. De ami elromolhat...
okt. 1. 21:03
5/7 Krampusz1 válasza:
Jaja, 7 év a szép....gondolom blue vagy purple winchester, amik direkt erre vannak.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen WD Blue. Csak egy üres üzemképes 80 GB vinyóm van itthon kicseréltem de ezt meg nem látja a DVR. Holnap vennem kell valahol egy HDD-t. Most betettem kínomban egy 120GB SSD-t bár tudom nem ajánlják. Ezt meg 500 gigának látja...de legalább van kép és nem sipákol. Köszönöm mindenkinek a segítségét!
okt. 2. 14:12
7/7 A kérdező kommentje:
A DVR Jól látja 500-nak. Elcseréltem véletlenül az SSD-ket. =D
okt. 2. 14:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!