Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » DÁP-on ugyanaz van mint az...

DÁP-on ugyanaz van mint az ügyfélkapun?

Figyelt kérdés
Már regisztráltam az ügyfélkapu +-ra de elfelejtettem leírni a kódot. Az alkalmazást is amire kaptam kitöröltem mert aztán olvastam, hogy másik jobb. Azóta rájöttem hogy mindegy… Hiába töltöttem le új hitelesítőt nem ad kódot. Emaillel nem enged semmit csinálni. Szóval nem tudom mi ilyenkor a teendő és tegnap kaptam emailt, hogy az ügyfélkapus tárhelyemre dokumentum jött. Természetesen nem tudom megnyitni, ma megyek a kormányablakba szerintetek a Dápot csináltassam meg, ott is elérhető lesz minden orvosi dokumentum, gépjármű lekérdezés, és az is amit küldtek tegnap?

ma 08:49
 1/1 anonim ***** válasza:

"elfelejtettem leírni a kódot. Az alkalmazást is amire kaptam kitöröltem"

Nyugtass meg hogy nem két diplomás könyvelő vagy! :D

ma 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!