Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy kell bekotni az akksit?

Hogy kell bekotni az akksit?

Figyelt kérdés
Vettem egy uj akksit. (1000-es, 3,2v) 3 vezeteke van: piros, zold es feher. A reginek 2 volt. Piros es fekete. Az ujnal melyiket hova kell?

szept. 22. 08:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

9-es: Fotó alapján kerestem és úgy nézett ki. Amikor megérkezett, akkor láttam, hogy nem olyan mint gondoltam.

10-es: usb töltő kábel van hozzá. Nem tudom mi mennyi, mert nem tudom mivel megmérni. Egyszerűen csak ki akarom cserélni benne. De nem tudom, most melyik vezeték hová. Nem mertem még próbálkozni, mert fosok, hogy tönkre teszek valamit.

szept. 29. 20:20
 12/13 A kérdező kommentje:

Ilyesmi az akku: [link]

Nem pontosan ilyen, de ehhez hasonlít a legjobban, amit találtam.

szept. 29. 20:51
 13/13 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Ahogy már írtam, ez LiFePo akku, ami bár Li-ion töltéshordozókkal működik, de nem olyan, mint a szokványos Li-ion akku, ami 4,2 V-ig tölthető, illetve azon tartandó is egy ideig a 100 % eléréséhez.

Noha szokták írni, hogy a LiFePo is elviseli éppen a 4,2 V feszültséget, de nem tesz jót, kapacitás szempontjából.

3,65 V legfeljebb, ami ideális.

Nem tudjuk, milyen volt az eredeti szerkezetben, de a szokásos változat elterjedt, ilyen téren.

szept. 30. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!