Hogyan kell bekotni egy mozgaserzekelos kulteri LED reklektort, ugy hogy alapallapotban mozgaserzekelos legyen, viszont ha egy kapcsolot felkapcsolok akkor meg allandoan vilagitson?
Szét kell szedni elvileg és kivezetni egy 3. vezetéket.
Nekem van olyan régi típus, amit két kivezetéses, de fázis-nulla cserével soha nem kapcsol ki. De ez elég speciális fajta.
Ha megfelelően kötöm be, akkor működik a mozgásérékelő, ugyanakkor az elektronikája tud olyat, ha világító állapotában a kapcsolót gyorsan ki-be működtetem, akkor világítva marad.
Ennek megszüntetéséhez ki kell kapcsolni néhány másodpercre, hogy törlődjön a tartás. De semmi processzor nincs benne, régifajta logikai IC és tranzisztorok stb.
A mozgaserzekelos bekoteshez ezt ajanlottak az uzletben:
- A fázisvezetéket (L) csatlakoztassuk a reflektor fázis (L) termináljához.
- A nullavezetéket (N) csatlakoztassuk a reflektor nulla (N) termináljához.
- A földelési vezetéket (PE) csatlakoztassuk a reflektor földelés (PE) termináljához.
De hogyan tudom elerni azt, hogy allandoan vilagitson?
Ezek tényleg meglepő információk, de mivel a lámpán belül van a "kapcsoló", nyilván meg kell bontani és egy kis átalakítást kell végezni.
Ha olyan trükkökre nem reagál, amit említettem.
Ha nem volt hozzá egyéb leírás mellékelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!