Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » JWL 120W erős fényű napelemes...

JWL 120W erős fényű napelemes vízálló LED-es mozgásérzékelős utcai lámpa mindig (éjjel-nappal) rá kell legyen csatlakoztatva a kis négyszögű napelem paneljére? vízállónak írják de mi van ha becsorog a víz az usb bemenetbe?

Figyelt kérdés
Mi történik esőben, záporban a bemenetekkel (USB és a másik, összekötő bemenet)? Kinek van használatukkal kapcs. bármilyen tapasztalata?

#USB #kábel #bemenet #jwl 120 W #utcai napelemes mpzgásérzékelő lámpa #eső, víz
2023. szept. 11. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
jó kis ipari hulladék, ami mindenképpen gyorsan tönkre fog menni - tehát nincs min aggódnod!
2023. szept. 11. 12:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi célja van az USB bemenetnek, de ha nincs rá szúkség akkor le kell ragasztani. Van ilyesmi lámpám a Lidl-ből, de azt én az eresz alá tettem, és csak a napelem van esőnek kitéve.
2023. szept. 11. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:

A termékleírás szerint:

P_LED = 36W

Akkumulátor: 2*1200 mAh * 3,7 V = 8,88 Wh

Én azonnal átszerelném hálózati tápellátásra, és a többi részét eltenném alkatrésznek - vagy levenném a LED-ek teljesítményét kb. az eredeti egy tizedére!

2023. szept. 11. 12:23
 4/5 A kérdező kommentje:
2esAnonim az usb bemenet a 4szögű kis napelem panelkébe csatlakozik, annak meg a kábelje a lámpatestbe. a kérdés az volt h mi van ha esik akkor szaladgálni kell és le szedni hamar a napelemes tőltőrendszert...?
2023. szept. 11. 13:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Le kell tömíteni, pl. szilikongumi-pasztával.
2023. szept. 11. 14:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!