Mennyire számít még, hogy valami márkás legyen, ha nem számít a szoftver, mert pl. nincs is?
Figyelt kérdés
Tehát pl. okostelefonok, tabletek, tévék kizárva. Legyen mondjuk fülhallgató, headset. Egy csomó viszonylag ismeretlen márka van, némelyiknek elég drága cuccai is vannak, amik esetleg tesztekben, értékelésekben is jól szerepelnek, néhány ismert márkájú modellel ellentétben, persze figyelembe véve az árkategóriát. Tehát érdemes drága, de "noname" holmit venni? Persze ezek nevére, vagy logójára kevesebbet fogják felkapni a fejüket...aug. 31. 08:23
1/7 anonim válasza:
Sikerült saját magad leégetni megint.
Azok nagyon nem noname cuccok, csak te nem ismered az adott gyártót. És ez nem a gyártó hibája, hanem a te szűklátókörűségedet bizonyítja.
2/7 A kérdező kommentje:
Direkt idézőjelbe tettem. Azt is írtam, hogy "viszonylag". Meg mi az, hogy megint? Szerintem összekeversz valakivel.
aug. 31. 08:39
3/7 A kérdező kommentje:
Azt javaslom, iratkozz be egy szövegértési tanfolyamra, talán online kurzusok is vannak...
aug. 31. 08:40
5/7 Szervizmérnök úr válasza:
*Tehát érdemes drága, de "noname" holmit venni? Persze ezek nevére, vagy logójára kevesebbet fogják felkapni a fejüket...*
De akkor feleslegesen vettél drágát, ha persze kevesebben kapják fel a fejüket a világodban.
Válaszomban dekódolva a kérdésedbe kódolt válasz: nem érdemes.
6/7 anonim válasza:
Ez csak rajtad múlik. Pl. sokezer dolláros hangfalakat, erősítőket gyártó Quad híres arról, hogy kiállításokon is 50 méterenként 10 dollárba kerülő barkácsáruházakból ismert Black and Decker narancssárga hosszabbító kábeleket használ audiokábelnek, ahol a szomszédos pavilonokban ezer dolláros audiokábeleket hájpolnak.
7/7 anonim válasza:
Nekem pl. van két XMARTIAN DEIMOS bluetooth hangszóróm. Össze lehet őket párosítani, és akkor sztereóban szólnak.
Ahhoz képest, amennyiért vettem őket, meglepően jól szólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!