Fűkaszáról van szó, és nem értem a működést. Valaki segítene?
A gyújtó trafótól jön egy vezeték a stop kapcsolóig. Ez a vezeték meg van szakítva egy összedugható csatlakozóval. A gondom: A gyújtó trafó és a csatlakozó között van kb.1,5 vagy 2 mm-es vezeték, majd a csatlakozó párjától a stop kapcsolóig 2 db kb 0,75 mm, vagy vékonyabb vezeték megy.
Ebből a 2 vezetékből az egyik leszakadt a helyéről, és a motort nem lehetett leállítani a stop kapcsolóval. Vissza akartam forrasztani, de a csatlakozó csak 1 db vezetékhez alkalmas. Sehogy sem értem, hogy hova volt bekötve a másik. Nincs helye. Talán a vezetékek eltérő keresztmetszete miatt folytatódik 2 db vezetékkel? De még mindig nem értem, hogy a megmaradt 1 db vezetéken keresztül miért nem testelődött le, és nem állt le a motor?
A fényképezőgépem nem alkalmas ilyen közeli kép készítésére.
Mindkét vezeték a stop kapcsolóhoz megy. Feltételezem, hogy a stop kapcsoló bekapcsolt állapotában kapcsolódik a testhez.
A 3-as válaszolónak: ez nem lehetséges mert nincs rá megfelelő hely.
"A levegőbe testeli le? Nem olvastad el figyelmesen amit leírtam."
Te nem olvastad figyelmesen. Oldd meg. Testelni kell a megállításhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!