Mini elektromos fűkaszáról mi a véleményetek? Megéri?
Nem erről szól a kérdés, de a száraz magyar éghajlaton a rózsákat nem körbenyírni kellene, hanem kapálni, ha szép, erős növényeket szeretnél.
Valamint, ezek a kis vackok nem fűkaszák, hanem szegélynyírók.
Ha mégis valamire akarod használni, akkor ez elég olcsó, és nem a leggagyibb, a Skil a Bosch csoport tagja, bár ők is gyártanak ilyen olcsó és kínai típusú dolgokat:
Igen. Én is ezen gondolkodtam hogy szegélynyíró inkább mint kasza "féle".
Megnézem a linken találhatóakat is. Miután megvettem és lenyírtam a füvet odafigyelek a kapálásra is mostmár. Köszönöm szépen! :)
4-es válaszolónak. Én most vettem aksis fűkaszát. Előnye könnyű, hátránya, kisebb területet tudsz vele levágni, mert a késeknek kicsi az átmérője.
Én vastagabb, de ritkább gazt vágtam, és a 3 ágú kést tettem fel, (ez fém kés). A nagy benzines fűkaszámnak a damilja nem bírja ezt a kórós gazt, ezért, ha lassabban is de ezzel tudom vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!