Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A MOHU-s, palackokat visszaval...

A MOHU-s, palackokat visszavaltó autómatába az emberek miért dobják bele a nyílásba a palackot?

Figyelt kérdés
Elég a nyíláshoz helyezni és a futószalag behúzza, de sokan mégis belökik a gépbe az üveget. (Aztán csodálkoznak, hogy nem fogadja el)

aug. 23. 20:42
1 2
 11/19 anonim válasza:
44%

Nem tudom mi itt a kérdés: teljesen egyértelmű hogy a " magyaros mentalitás" azaz BIZTOS AMI BIZTOS alapon.

Nehogy valami félremenjen....

Megszokott ebben az országban, hogy minden gagyi....

( Ki emlékszik még a régi BKV jegy lyukasztó piros izékre amik sosem működtek rendesen.... stb.st.stb)

aug. 23. 22:22
 12/19 anonim ***** válasza:
73%

"Mert semmiféle műszaki érzékkel nem rendelkeznek"

Mert minek kellene mindenkinek muszaki erzekkel rendelkeznie, te egosita p.fej?

Feltetelezem, hogy te sem rendelkezel az alabbiak kozul MIMDEGYIK erzekkel:

- zenei erzek

- muveszeti erzek

- penzugyi-gazdaaagi erzek

- empatia

- mozgaserzek (pl tanc, finommotorika)

aug. 23. 22:23
 13/19 anonim ***** válasza:
59%

#5: "Németországban is ugyanilyen automata van.Itt ülök és röhögök rajtad már megbocsáss.Furcsa elképzeléseik vannak egyeseknek külföldről."

Én tegnap fél órán keresztül vitatkoztam apám haverjaival, akiknek meggyőződése, hogy azért van ez a szar TOMRA-s automata, mert ez a TOMRA valami Fidesz közeli oligarcha és ezért államosították anno a cigányoktól az alumíniumbizniszt is, mert pénz volt benne már akkor, mikor 2,5 forintért gyűjtötték vissza szintén TOMRA automatákkal az aluminiumot, amit persze lapítva is bele lehetett tenni.

Akkor adtam fel, mikor megmagyarázta, hogy ne mutogassak neki képeket, mert az A.I. korában ő már semmilyen fotónak nem hisz.

#9: A MOHU palackzabáló furgonjában elvileg olyan van. De ahhoz megfelelő emberek is kellenek. Szerinted mennyi idő alatt ölnék meg a gépet úgy, hogy csavarkulcstól biciklikormányon át a szilánkos üvegtörmelékig pár szaros pelenka társaságában úgy mindent beleöntenének?

Ilyesmikre hogy készíted fel a gépet? Vagy hogyan éred el, hogy ilyenek ne történjenek meg? Minden gép mellé kezelőszemélyzetet állítasz?

#11: Teljesen jól működtek, amíg azt is tele nem tömködték műanyaggal meg jégkrémespálcikákkal meg mindennel, amivel megpróbáltak trükközni, csalni vagy csak poénnak gondolták, hogy vajon azt kilyukasztja-e vagy vajon ha kinyomja a tollbetétből a tintát, akkor vajon azzal összekeni-e az utána jegyet kezelő ember jegyét, illetve lapos fémlemezzel ki lehet-e csorbítani, hogy utána már a papírt se vigye rendesen.

aug. 23. 22:45
 14/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
72%
Peches vagy akkor, mert én elég sokszor vártam a gépre már és mindenki csak ráhelyezte.
aug. 23. 22:47
 15/19 anonim ***** válasza:
13) igen.azt nagyon jól látják hogy pénz van benne.szaros pár forintot adtak vissza egy alumínium dobozért,ezt elvből kidobja inkább az ember.persze.akkor.is ha 50 Ft, vagy inkább meg sem veszi.és a színesfém meg vas begyűjtése is óriási biznisz, ezért került állami tulajdonba.
aug. 24. 02:32
 16/19 anonim ***** válasza:
60%

na alsó-balkáni bunkók, ezen röhögjetek, itt van a zsákos beöntős:

[link]

aug. 25. 17:32
 17/19 anonim ***** válasza:
81%

16 Olyat keress, ahova nem kell beregisztralni, mert a balkaniaknak ez plusz akadaly. :D

Egyebkent igen, en is lattam, h Ny-Europaban letezik a zsakos beontos es sokkal egyszerubb a kezelese, mint a nyugatrol leselejtezett magyar gepeke. Kar ezen vitatkoznu.

aug. 25. 17:54
 18/19 anonim ***** válasza:
61%

tegnap 17:54

Egyeseknek ezt mondhatod mert ők a "megmondók és a mindent tudók".

Azért járnak ide hogy vitatkozzanak és nyomogassanak. Van is róluk gondolatom hogy mit nyomogassanak és hová, ez meg az én véleményem.

aug. 26. 06:55
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
18) én 18 évvel ezelőtt jártam Németországban,és már akkor egyesével bedobós automata volt!Ami azóta sem változott.ezért lepett meg hogy van annál jobb automata, mert azt gondoltam hogy a németek rendszere fejlett és modern.
aug. 26. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!