SOS! Hogyan lehetne törölni a memóriát?
A nővéremnek magas a vérnyomása, és van saját vérnyomás mérője. Suliba azt a feladatot kaptuk, hogy mérjük meg simán a vérnyomásunkat, igyunk kávét, majd mérjük meg újra. (Kávé élettani hatásait is vettük) és mivel itthon csak a nővéremnek van vérnyomásmérője itthon, az ő gépét használtam, de nagyon allergiás rá, ha kölcsönveszem a cuccait, így a tudta nélkül csináltam... aztán később láttam h memóriába lementette a 2 adatot a vérnyomásmérő... :S és kissé ciki lenne ha a nővérem észrevenné hogy használtam. Hogy lehetne törölni a memóriából az általam mért 2 adatot?
(mivel neki alapból magasabb az átlagnál a vérnyomása, tuti észrevenné h más használta a gépet..:S)
Adatok: Samsung Healthcare Products, automatic blood pressure monitor with fuzzy logic.
Model: SBM-600F, Oscillometric method, blood pressure: 20-285 mmHg, pulse rate stb stb. One touch operation, 8 memory storage (egyszerre 8 eredményt tud tárolni)
13/l
Bár ez veszélyes lehet ha a nővéred a mért adatokból számol vagy mond az orvosnak... legegyszerűbb ha megmondod neki ..
hisz nem te akartad a suliba volt feladat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!