Lehet Flash memóriát törölni? (SE K510i)
Figyelt kérdés
K510-esem van és egy samsungról töltöttem át 2 képet bluetotthon... a lényeg h lefagyott és mikor újra akartam inditani a sony ericsson felirat kiirása után már a pint beiró képernyő sme jelenik meg..
régen csinált hasonlót, csak akkor gondolom nem töltötte be teljesen a memóriát, mert akkor csak lassan töltött be.. most meg megál... sztem tele lett és terhelia rendzserét..
ezért kérdezem h a flash memót tudják törölni ienkor is??
2009. nov. 15. 10:42
1/6 anonim válasza:
Próbáld meg számítógéppel, kártyaolvasóval! Elvileg lehet, vagy ha mégsem, akkor akár formázhatod is.
2/6 A kérdező kommentje:
kártyaolvasó???? nekem nincs oylana gépemen...
2009. nov. 15. 10:48
3/6 A kérdező kommentje:
úgy gondoltam hogyha beviszem gsm szervizbe vagy iesmi..
2009. nov. 15. 10:53
4/6 anonim válasza:
Szervízbe meg nyilván megtudják javítani a telefonoadat. Az ára meg úgy is több lesz mint amennyit dolgoztak vele szal...
5/6 anonim válasza:
Én értek hozzá és ingyen megcsinálom,ha van kábeled és Budapesti vagy.Ha érdekel írj.
6/6 A kérdező kommentje:
bács megyei vok...
2009. nov. 15. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!