Asd321000 kérdése:
Ma Ellenőriztem a Gépemet. és a D: Particiorol. Készitettem felvételt. és nem tudom mért de 37.9GB Ismeretlen. :/ Hogy Tudnám Ezt Megnézzni/Törölni?
Figyelt kérdés
Kijelölöm az Egészet a D: meghajton és csak 22GB foglalt és 15Gb Szabad Hely van és 80GB van a Particion De ha EZt össze adom még mindig nem jön ki s a 80GB2011. nov. 19. 12:05
2/5 A kérdező kommentje:
Windows XP SP3
2011. nov. 19. 12:08
3/5 anonim válasza:
Control Panel (Vezérlőpult) ⇒ Administrative Tools (Felügyeleti eszközök) ⇒ Computer Management (Számítógép kezelés) ⇒ Storage (Tárolás) ⇒ Disk management (Lemezkezelés).
Itt nézd meg: [link]
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szuépen De már Megoldottam :) a System Volume Information Volt annyi Hely :S:/
2011. nov. 20. 12:19
5/5 anonim válasza:
Attól hogy letörölted vissza fogja írni.
Inkább kapcsold ki a rendszer visszaállítás funkciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!