Van itt olyan aki vett nyomtatót? Én vettem egy Canon Pixima MG2551S Multifunkciós tintasugaras nyomtatót. Hogy kell "beüzemelni" pontosan?
Figyelt kérdés
aug. 1. 15:58
1/10 anonim válasza:
Igen, vettem már nyomtatót, epsont és több HP-t. Ezeknek voltak magyar nyelvű használati útmutatói, pofon egyszerű volt telepíteni.
Nem tudom milyen a tiéd, ha nincs magyar nyelv (de akkor használat közben sem lesz) és nem tudsz angolul, akkor nem lesz könnyű.
Bár a mai gépek nagy részét összedugod a számítógéppel, elvileg automatikusan telepíti az alap funkciókat.
2/10 A kérdező kommentje:
Volt egy CD hozzá de nem tudom mit kell vele csinálni. Dokumentumok vannak rajta.
aug. 1. 16:11
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
Az a baj nem értek ilyen dolgokhoz..
aug. 1. 16:20
5/10 anonim válasza:
Szinte ebben a pillanatban segített a ma 16:18-es válaszoló.
Elhiszem hogy nem értesz az ilyen dolgokhoz, de ha ez alapján sem megy akkor: sógor,koma, jóbarát.
6/10 anonim válasza:
Ha nem értesz hozzá, akkor milyen válasz segítene? A neten sincs más, mint a CD-n, akár el is teheted. Kell hozzá egy meghajtóprogram (illesztőprogram, "driver"), amivel ki tudod használni az összes lehetőségét, enélkül talán el sem indul, #3 kolléga megadta a címet, neked csak le kell töltened, pár kattintással telepíted, valószínűleg csak OK-t kell majd nyomkodni, és kész. Gondolom adtak hozzá valamilyen gyors útmutatót is. Van kábel a dobozban? Össze tudod kötni a géppel?
7/10 anonim válasza:
Szánd rá az időt hogy a kézikönyvet elolvasod és azt csináld, amit ott leírnak.
8/10 anonim válasza:
9/10 A kérdező kommentje:
Amit a 8as küldött azt "elég" ha megcsinálom, mást nem kell?
aug. 1. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!