Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki vett nyomtat...

Van itt olyan aki vett nyomtatót? Én vettem egy Canon Pixima MG2551S Multifunkciós tintasugaras nyomtatót. Hogy kell "beüzemelni" pontosan?

Figyelt kérdés
2024. aug. 1. 15:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, vettem már nyomtatót, epsont és több HP-t. Ezeknek voltak magyar nyelvű használati útmutatói, pofon egyszerű volt telepíteni.

Nem tudom milyen a tiéd, ha nincs magyar nyelv (de akkor használat közben sem lesz) és nem tudsz angolul, akkor nem lesz könnyű.

Bár a mai gépek nagy részét összedugod a számítógéppel, elvileg automatikusan telepíti az alap funkciókat.

2024. aug. 1. 16:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Volt egy CD hozzá de nem tudom mit kell vele csinálni. Dokumentumok vannak rajta.
2024. aug. 1. 16:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Van hivatalos, magyar nyelvű weboldala:

[link]

ahonnan elérhetőek a meghajtóprogramok:

[link]

és a kézikönyv:

[link]

is

2024. aug. 1. 16:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Az a baj nem értek ilyen dolgokhoz..
2024. aug. 1. 16:20
 5/10 anonim ***** válasza:

Szinte ebben a pillanatban segített a ma 16:18-es válaszoló.

Elhiszem hogy nem értesz az ilyen dolgokhoz, de ha ez alapján sem megy akkor: sógor,koma, jóbarát.

2024. aug. 1. 16:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem értesz hozzá, akkor milyen válasz segítene? A neten sincs más, mint a CD-n, akár el is teheted. Kell hozzá egy meghajtóprogram (illesztőprogram, "driver"), amivel ki tudod használni az összes lehetőségét, enélkül talán el sem indul, #3 kolléga megadta a címet, neked csak le kell töltened, pár kattintással telepíted, valószínűleg csak OK-t kell majd nyomkodni, és kész. Gondolom adtak hozzá valamilyen gyors útmutatót is. Van kábel a dobozban? Össze tudod kötni a géppel?
2024. aug. 1. 16:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szánd rá az időt hogy a kézikönyvet elolvasod és azt csináld, amit ott leírnak.
2024. aug. 1. 17:09
 8/10 anonim ***** válasza:

De elérhető egy képes beüzemelési útmutató:

[link]

is

2024. aug. 1. 18:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Amit a 8as küldött azt "elég" ha megcsinálom, mást nem kell?
2024. aug. 1. 19:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Ott van az 5. rész, a letöltés...
2024. aug. 1. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!