Miért nem sikerülhetett a bankszámlámra átutalni a Lidlben a REpont automatánál kapott pénzt?
A qr kód beolvasásával kezd. Kiírja hogy Szia József! Ezután kezd el dobálni a sörös bobozokat.
Ha egyből azzal kezded hogy dobod a sörös dobozt akkor már csak vásárlási utalvány és jótékonyság közül választhatsz a végén.
Mert az app és az egész repont funkció egy kalap 💩
Nézd már meg az app értékelését a play áruházban. Ennyi egy csillagot már régen láttam.
Most egyébként is szar a rendszer, nem mindig olvassa be a QR kódot, vagy ha igen, akkor sem utalja át a pénzt. Pont tegnap tettem panaszt, hogy a hétvégén bedobált palackokra nem jött meg az utalás, egy elég sablonos választ kaptam (szóval gyanúsan kopizta, sokaknak van hasonló gondja), hogy akadozik az utalás, ha látszólag beolvasta a kódomat, akkor majd egyszer megjön a pénz, ha már a kódot se veszi be a gép, akkor marad a kupon, és köszi a türelmet blabla.
Lehet ebbe estél bele te is.
"Két opció közül lehetett választani. "
"Én egyiket sem választottam"
Itt NEM a rendszer a hülye, hanem az, aki nem tudja felfogni, hogy ha KÉT lehetöség van, akkor nem lehet harmadikat választani.
Ahogy többen írták, a QR kódot elöre be kell olvastatni, ha számlára akarod
Ahogy az 5-ös írja, szar a rendszer és valószínűleg ez még csak a kezdet. Mivel haver kapta a koncessziót, akinek az az érdeke, hogy senki ne váltsa vissza, mert akkor az 50 Ft palackonként tiszta profit, valahogy lassítania kell a folyamatot.
Valószínűleg NERniában nincs szegénység, nélkülözés és a csövesség is marginális, így álmukban sem gondolták, hogy nem csak az ürülékben fetrengő alkeszok, de a kisnyugdíjas, a takarítónő és az egészségügyi dolgozó is sorba fog állni és a vegán hipszter (aki anyagilag nincs ráutalva, de a környezetet védi) se bízik a beépített jótékonykodásban és majd ő eldönti, kinek adja.
Ez pedig így összességében mind Hernádi Zsóti yachtpénzét csökkenti. Az ilyesmi pedig NERniában megtorlást kíván.
Tehát rendszerhibák sorozata, meg nem érkező utalások, ha a hivatalosan fél évig, nem hivatalosan 1 hét után kifakuló hőpapíros bónok vagy a napokig nem üzemelő automaták nem lennének elég visszatartó erő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!