Ki nyert az adóNKból a Repont visszaváltós bizniszben százmilliókat milliárdokat ezért a minősíthetetlen működésért?
Olyan helyet még nem láttam, ahol mindegyik visszaváltó automata müködik.
A nálunk levő boltban az egyik gép telepítése hónapok óta nem müködik. A másik három hete tönkrement és nem javítják.
Egy másik boltnál ma nem utalta át a beváltott palackok árát. felismerte a gép a beoolvasott qr kódotbaz appból, ki is írta a gép a nevemet. A bedobott palackok után kiírta a kijelző hogy banki átutalás. Rányomtam. Nem jött a pénz a számlára órák óta!
száz forintért nem panaszkodtam, otthagytam. De mennyit nyerészkedik ezen a NER? A milliárdos üzlet mellett a szegény magyar családokat megkopasztja. Sok kicsi sokra megy....
Senki nem nyert belőle százmilliókat.
A rendszer most indul be és még eddig csak kiadása volt belőle annak aki csinálta.
A problémáért meg a bankodat kérdezd meg, hogy mi volt a gond.
Ébresztő! Kezdetektől fogva erről szólt a dolog! Egy dolgot tehetsz, nem veszel semmi olyan terméket, amit visszaválthatós palackba tesznek, és másokat is erre biztatsz.
Ellenkező esetben nézheted a szép új NER palotákat, amiket a zöld 50 forintokból építenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!