Vezetékes, vagy -nélküli egér?
Nem kéne már vezetékes, annyira megszoktam a nélkülit.
"ámblokk szerintetek vezetékeset"
Nincs ilyen szó, "en bloc" francia kifejezés, értelmileg sem igazán illeszkedik a mondatba.
Nem egér ugyan, hanem billentyűzet és egér készlet (természetesen vezeték nélküliről beszélve), de most használom a harmadik készletet, megelégedetlenségemre. :D Volt idő, mikor azt hittem, hogy a szomszéd szándékosan belezavar az adatátvitelbe. :D Az egyik, amire ezt a mostanit cseréltem le, az azt csinálta, hogy úgy két-három óra üzem után elkezdett ismételni, tele voltam csupa aaa-val, meg kkk-val. És mivel a javításnál a Del meg a Backspace nyomásokra is ismételt, javítani sem volt egyszerű. :D A mostani meg időnként kihagy, azon kapom magamat, hogy az utolsó szó hiányzik. :D Viszont nagyon bele lehet szokni a kényelembe. Általában a lábamat az asztalon tartom és a billentyűzetet a combjaimon. Persze, ettől a gerincem megy gallyra, az élet egy végtelen lánc. :D
Amíg csak egeret használtam vezeték nélkülit, addig semmi bajom nem volt az olcsókkal sem, három évente tönkrementek, de mindig volt otthon egy újabb (vagy régebbi) három-ötezer forintos, miután van asztali is, meg több laptop is az ingatlanban. Szerintem nem is érdemes húzósabbat venni.
Ha zavar a vezeték, de nem zavar hogy olykor elemet kell benne cserélni (vagy akkut tölteni) akkor vezeték nélkülit válassz.
Ezekből én is a Logitech-et ajánlom (erősen).
Volt többféle nekem amikkel az volt a bajom hogy ha egy ideig nem nyúltam hozzá átment energiatakarékos módba.
Ami még nem is baj, de az ébredéssel gondok voltak. Nem volt elég megmozdítani, vagy rángatni kellett, aztán keresni az egérkurzort hogy hova lett, vagy gombot nyomni. De ébredés után a gombnyomást meg "lejátszotta" vagyis ilyenkor az adott programban általában lefutott valami funkció amit nyilván nem akartam. Ez igencsak bosszantó tud lenni hosszú távon.
A Logitech ilyet még soha nem csinált, annál ezt megoldották.
Ráadásul olyan keveset fogyaszt hogy van rajta ugyan kapcsoló, de én rendszeresen elfelejtem kikapcsolni mégis hónapokig megy egy elemmel.
Logitech.
Ha valamelyik órát már nem "viszi" az elem(AA) akkor az egérbe áttéve az még hónapokig megy vele.Kikapcsolni sohasem szoltam.
A Logitech Mx 518-asom kb 14+ eves lehet. Sosem zavart a vezetek, 3x volt kitakaritva, mai napig tokeletesen mukodik.
Es napiszinten jatszok multis jatekokat.
Ha ez nem strapabiro, akkor nem tudom mi mas lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!