Parkside ventilátor vettem a Lidlben, viszont akkumlátort nem lehet hozzá kapni, így visszavinném, kérdésem az hogy visszaveszik e ha még csak be sem volt kapcsolva stb?, blokk, plussz garanciális papír megvan.
Ha a termékre rá van írva hogy az akkumulátort nem tartalmazza, nem része a csomagnak, akkor csupán ezért nem kellene hogy visszavegyék.
De ettől függetlenül megteszik bármilyen indok nélkül, ha viszed a blokkot és nem régebbi a vásárlás 60 napnál.
Kb, 1 napja vettem.
És.. a városban alig lehet beszerezni olcsóbb ventilátort, úgy vagyok vele hogy akkor inkább rendelek. Illetve megkérdeztem az ottani eladót hogy elegendő e hozzá az akumlátor, és azt mondta hogy igen, otthon vettem észre hogy az egyáltalán nem illeszkedik rá, valószínüleg arra is szükség lenne de hiányzik hozzá még egy elem az aksi amit az áruházban pont nem lehet kapni, neten pedig ahogy néztem duplán annyiba kerül.
"találtam ott akkumlátor töltőt, azt mondták hogy az elég hozzá.. "
Rosszul mondták.
Jófogáson nézz egy akkut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!