Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 2023 januárban vettem a...

Lcadam kérdése:

2023 januárban vettem a Lidl-ben egy Mebus rádiós faliórát. Csekély beállítási leírás van hozzá. Most (2024 július) eltért a pontos időtől 3 (vagy 21) órát. Az elemet kivettem, majd visszatettem. körbejárt a szokásos módján, majd 12 órán megállt.??

Figyelt kérdés

#rádiós falióra #Mebus
júl. 13. 06:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen
júl. 13. 06:26
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
tegyél bele uj jobb minösėgü elemet ,utána ållitsbe a pontos időt kézel.
júl. 13. 06:51
 3/4 anonim ***** válasza:
júl. 13. 07:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha körbejárt és megállt délben, akkor eztán fog szinkronizálni valamikor. - ha bent van a "sugárban". Van, amelyik ezt csak naponta egyszer csinálja (régebbiek).

Azt nem értem, ezt hogy nem vetted észre idáig, hogy nincs az adó hatósugarában. Olyan jel sincsen rajta, ami ezt mutatja?

Meg azt sem értem, hogy amikor mondjuk még csak 2 órát késett, akkor az sem tűnt föl? :D Akkor mire használtad? :D

Olyan helyre kéne lerakni, ahol meglesz a kapcsolat. A (egyik) miénk már van vagy 25 éves, azt akkucsere után ki kell vinni a déli szobából az északi konyhaablakba, csak akkor kezd el dolgozni. Utána már a déli fronton is veszi az adást, átáll nyárira, stb.

júl. 13. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!