Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ez csak strobe vagy állandó...

Ez csak strobe vagy állandó fényt is képes kibocsátani? Én nem tudom eldönteni a leírás alapján

Figyelt kérdés

Azt írja, 9 féle mód, de aztán írja azt is, hogy tail meg brake light, szóval esetleg valaki talál arra utaló dolgot a leírásban vagy a típus paramétereiben, hogy az egyik mód a 9 közül az állandó világítás lenne és a többi 8 az így-úgy villogás?

[link]

2023. nov. 1. 10:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem 9 üzemmódot írnak, hanem 9 fénypontot. Valószínűleg állandó fényű lámpákról van szó. Olyan olcsóak, hogy nem érdemes sokat filózni a megvásárlásukon.
2023. nov. 1. 12:27
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem írnak olyanról hogy 9 féle mód.

A többi színű folytonos fényt ad, erre pedig azt írja hogy villogó stílusú. De nem azt írja hogy ez önmagában villogna, szóval ne számíts ilyesmire és nem ér meglepetés.

De miért a legdrágábbat veszed egyébként?

[link]

2023. nov. 1. 12:29
 3/12 A kérdező kommentje:

akkor lehet hogy másik kereskedő leírásában láttam, de egyértelműen az volt, hogy 9 féle villogási minta. na meg "strobe".

szerintem lehet ebben valami elektronika, mert nem sima kis lapos ledpanel, hanem a hátán van egy kis "csomag". egyébként lepődtem én már meg hasonkó lámpával és nyilván nem egy Hella, de ott se volt semmi kapcsoló, egyszerűen az változtatta a villogási mintát, hogy ki-be kapcsoltam, és mindig jött a következő bepogramozott minta. a legutolsót pedig megjegyzezte, és legközelebbi bekapcsolásnál azzal indított.

én azért gyanítom, hogy csak létezik neki folyamatos fénye is, hát pont azt hagyták volna ki? érdekes. de ezek az eladólk is érdekesek, fogalmuk nincs semmiről. a többediktől kérdezem, és még a termék beazonosítása is kb 3 levelet jelent, utána a kérdés megértése még 3, és végül kiderül, hogy fogalma nincs. érti a fene, miért nem képesek valami műszaki leírást feltenni ...

2023. nov. 1. 13:33
 4/12 A kérdező kommentje:

2

amit linkeltél, az egy másik modell. az tányleg csak világít, de annak a neve is az legalább, hogy spot.

amit én küldtem, az nagyságra is eltér és nézd meg a hátát!

2023. nov. 1. 13:35
 5/12 anonim ***** válasza:

A kínai ai-val készített kínai szöveget lefordíttatja géppel angolra és azt te meg magyarul próbálod értelmezni. Ne csodálkozz hogy nem tudsz meg a termékről semmit.

Ha komolyan kell lámpa a csotrogányodra, akkor ne ezen a pár ezer forinton spórolj, hanem vegyél inkább valamit amiről biztosan tudod hogy mi az és kipróbálás után még vissza is tudod küldeni a webshopnak ha nem tetszik. Kínába sosem fogod visszaküldeni, mert 100x annyiba kerül a posta mint a termék maga.

Ráadásul magyarországról rendelt, járművekre való lámpák esetén még talán szabályos is lesz és nem fogja az rendőr út szélén felnyomni a tonfát gyomorszájig egy ellenőrzés végkifejleteként.

2023. nov. 1. 15:31
 6/12 A kérdező kommentje:
értem, és autóra nem venném, nekem ez egyéb amolyan dekorcélra kell csak.
2023. nov. 1. 16:19
 7/12 anonim ***** válasza:

"amit linkeltél, az egy másik modell. az tányleg csak világít, de annak a neve is az legalább, hogy spot."

De nem az volt a kérdés hogy világítania kellene és nem villogni?

De mindegy is, azt veszel amit akarsz.

2023. nov. 1. 19:56
 8/12 A kérdező kommentje:

ja értelek.

de igen, az volt a kérdés, de mindkét funkció kellene nekem. :)

2023. nov. 1. 20:04
 9/12 anonim ***** válasza:
72%
Dekorhoz sztem nem jo. Mintakat rajzol a búrája
2023. nov. 1. 20:16
 10/12 anonim ***** válasza:
43%
2023. nov. 2. 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!