Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kérdezni szeretném mások...

Kérdezni szeretném mások véleményét,hogy mennyire biztonságos a gondos óra,illetve mi a tapasztalat a felügyelő szolgálatról?

Figyelt kérdés
2024. júl. 10. 21:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

20

Teljesen egyet értek veled! Egyetlen dolgot hiányoltam legutóbb a szavazó lapról. Nem volt golyó általi halál rublika.. Szerinted hányan ikszelték volna be azt?!

2024. júl. 14. 09:11
 22/27 anonim ***** válasza:
21: Aki felnőtt józan gondolkodású, az nem akar halálbüntetést. Aki meghal, az nem tud szenvedni. Nem lehet megbüntetni, nem fog róla tudni, hogy őt büntetik, és nem jut el odáig, hogy mekkora súlya volt annak, amit csinált. Ahhoz is kellenek jó orvosok, hogy a társadalom elleni halmozott bűncselekmény miatt elítélt embereket a kőfejtőben, vagy a bányában egészségesen tartsák, hogy kitölthessék a 30-40 évüket ott, és ne a gyengélkedőn, vagy a sírban ússzák meg a dolgot, ami járna nekik. Meg aztán példát is kell mutatni. Amikor kiszabadul, mondja el a TV-ben, hogy nem érte meg a sok gaztett.
2024. júl. 15. 12:27
 23/27 anonim ***** válasza:

22

Nem a büntetés vagy a bosszú a lényeg hanem, hogy többet ne okozzon gondot. Ha bezárod negyven évre hamarosan elintézik, hogy szabadok legyenek valamilyen módon. Felső tízezret nem lehet hosszabb időn át sitten tartani. Csak akkor szabadulsz meg tőlük ha eltünteted végleg!

2024. júl. 15. 21:33
 24/27 anonim ***** válasza:
Amíg nincs elrettentés, mindig jönnek újabbak. Ha én odaállnék, biztosan nem szabadulnának ki. Engem nem érdekel a pénz. Ha szökni próbál, vágják le a bal kezét. De kauterizálják azonnal, el ne vérezzen nekem a kis g3ci.
2024. júl. 16. 04:24
 25/27 anonim ***** válasza:

Ha idős lennék, semmiképp nem szeretnék okosórát, mert nem tűrném el, hogy megszólaljon rajta a csüngőhasú.

Gyűlölöm az ilyen nyomulásokat, még egy webáruháztól sem tűröm el, hogy kéretlenül üzeneteket küldjön. A kormánytól meg főleg nem.

júl. 25. 15:17
 26/27 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Letölthető a Gondosóra alkalmazás, amin keresztül láthatjuk távolról is az eszköz töltöttségi állapotát százalékosan, a térerőt, illetve az aktív állapotot.

Ha például kikapcsolt volna lemerülés miatt, így észrevehető, illetve értesítést is küld a kontaktszemélynek, ha jól látom.

25. Ha olvastad volna az előzményeket, akkor rájöhetnél, hogy hülyeséget beszélsz, te bajod.

júl. 25. 16:19
 27/27 anonim ***** válasza:
26-os: sértegesd a nénikédet, ne engem!
júl. 26. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!