Kérdezni szeretném mások véleményét,hogy mennyire biztonságos a gondos óra,illetve mi a tapasztalat a felügyelő szolgálatról?
Mivel ez lényegében egy mobiltelefon, pont annyira nem tudsz vele lehallgatni senkit (konteós városi legendákat hagyjuk...)
A kis gombokat egyáltalán nem kell kezelni a "védett személynek", neki csak a nagy narancs gombbal van dolga.
Mágneses töltőcsatlakozó nagyon jól működik, helyére pozicionál, de ajánlatos inkább a karóratok nélkül rápattintani, mert a tok esetleg akadályozó is lehet a műveletben.
Sajnos egyes negatív emberek csak gyűlölködésre képesek és alacsony szintű személyeskedésre.
Illetlen módon ráerőltetik a politikai köpködéseiket másokra bárhol, ahol nem is az volt a kérdés.
Mások persze azért is szavaznak a "nagyfőnökre", hogy ilyenek soha többé ne rúghassanak labdába.
Idézet:
------------------------------
A tavalyi választási kampányban előfordult, hogy fideszes aktivista hívta fel a készüléket, de volt olyan is, hogy maga Orbán Viktor szólalt meg rajta.
„Egyik nap a segélyhívó csörgött, azt sem tudtam először, hogy ez a készülék ad ki hangot, úgy tudtam, nem lehet róla telefonálni. A készüléknek nincs kijelzője se, ezért nem látszott, hogy milyen számról hívnak” – mesélte egy nyugdíjas az RTL Híradónak.
A hívást az SOS gombbal tudta felvenni, mire egy női hang megkérdezte, hogy ő kicsoda, majd elmondta, hogy szombathelyi számot akart hívni. Itt egy kis zavar állt be a beszélgetésben, de utána a nő folytatta, és „elkezdett a Fidesz-KDNP listás szavazásra buzdítani, agitálni” – mesélte a nyugdíjas.
A Válasz Online háttércikke szerint a Gondosórákon kampányolás nem volt tudatos a Fidesz részéről, valószínűbb, hogy az eszközökhöz tartozó SIM-kártyák számai korábban olyan emberekhez tartoztak, akik szerepeltek a Fidesz támogatói listáin.
------------------------------------
Idézet vége.
Mellesleg 88 $ dollár egy ilyen eszköz állítólag az Alibabán, nagyobb tételben már 76 $-ért is elvihető.
Hazudozni persze lehet nagy mellénnyel, de az eszközértéket nem úgy számítjuk, hogy az egész beruházás összege osztva a darabszámmal, hiszen itt számos más költség is szerepel.
Én is akartam venni apukámnak, de nem akarta. Gyűlöli a kormányt, mert harmada nyugdíjat kap, mint amennyit a keresete után kéne, és másfél hónapra kap időpontot kontrollvizsgálatokra, mert a kormány szétk*rta az egészségügyet. Magánorvosra költünk, ki kell segítenem rendszeresen, pedig vonják tőlem is a tb-t, tőle is vonták 44 évig. Jó lenne, ha legalább a befizetett pénzt az akkori értékén szám szerint visszaadnák, az is nagy segítség lenne!
Ő is tart a lehallgatástól. Délben azért kapcsolja csak be az M1 híradót, hogy hangosan kommentálja a hazugságokat, amiket egy 10 éves gyerek sem venne be. Szerintem végre célba érne az üzenet, ha nem csak magában káromkodna, hanem hallgatná is valaki. Arról én is tudok, hogy a készülék automatikusan felveszi a bejövő hívásokat, letenni pedig nem lehet! Ha sérülten fekszel, nem tudsz mozogni és felhív az orvos, ez nagyon hasznos. De OV kampánybeszédét sem lehet félbeszakítani, és ez előidézné nála a sztrókot, vagy a szívinfarktust. Hiszen 60-as IQ felett mindenki átlát a hazudozásokon, és mindig dühösen kérdezi Fater, vajon ki lehet akkor a célközönsége ennek a baromnak, hogy a f-szba lett narancs az egész ország megint? PL a kormány az üzemanyagár csökkentésén dolgozik. Aztán hetente 2-3x emelik. Csak el kell menni egy kút mellett és leolvashatod az árakat. A kormány a békéért dolgozik. Aztán 16 éve mást sem csinál, csak egymás ellen uszít mindenkit. Ráadásul üldözik a b+uzikat is, azok meg cserébe provokatív felvonulásokat csinálnak, kiállnak az igazukért. Romániában meg szlovákiában meg úgy csinál OV, mintha még Nagy Magyarország lenne, és miatta verik ott a magyar kisebbséget. Ők is inkább románok akarnak már lenni! Pfúj, de utálom a fideszt. Azt "várom", hogy Ukrajna mikor támad már meg minket. Az oroszok akkor felszabadíthatnának megint :-) . Az unióból meg tényleg kib*szat minket, azt mehetünk a törökökkel, Kínával, Észak-Koreával, Brazíliával egyezkedni, meg a Putyin seggébe. Ja, gondosóra... elkalandoztam.
"Mivel ez lényegében egy mobiltelefon, pont annyira nem tudsz vele lehallgatni senkit"
Tekintve hogy egy ócska kis vacaknak tűnik, súlya alapján is elég üres a doboz és még nem terjedt el a neten néhány videó ahol hozzáértők szétszedik és tesztelik, így akár el is tudom hinni. Bár a szokásos mobilos tüttürüttü hang a hangszóróban az óra mellett túl sokszor hallatszik. Nagyon szokszor kapcsolódik a hálózatra.
"A kis gombokat egyáltalán nem kell kezelni a "védett személynek", neki csak a nagy narancs gombbal van dolga."
Az egyik kis gombbal meg tudod hallgatni az akkumulátor töltöttségét, a másikkal pedig meg lehet szakítani a riasztást, hívást.
"Mágneses töltőcsatlakozó nagyon jól működik, helyére pozicionál"
Csak annyira gyengék a mágnesek hogy egy kis lökédsől is szétcsúszik és nem tölt.
"Illetlen módon ráerőltetik a politikai köpködéseiket másokra bárhol, ahol nem is az volt a kérdés."
Hát pedig az óra biztonságához ez is hozzátartozik.
"Mégis milyen érdemi információhoz juthatnak hozzá a 85 éves Marika néni gondosóráján keresztül?"
Már leírták. Hol jár, mikor, kivel találkozik. Volt-e már szavazni? A fidesz rendszere nagyon bonyolult, kb egyenként felkeresnek minden potenciális ilyen könnyen megvezethető szavazót. Nem véletlenül mennek a tabletes aktivisták is házról házra. Ha látják hogy nem ment még el voksolni, akkor kimennek és picit segítenek neki hogy menjen má'. És minden választáskor így szednek össze 2+M szavazatot. Emellé még odatették a kis törvénykéiket, rendeleteiket és lám 14 éve működik.
"60-as IQ felett mindenki átlát a hazudozásokon"
Uhhhh... 😂 Szervíz mérnöknek régen szóltak be ennyire 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!