Klímát biztonságos arra a konnektorra tenni, amin már eleve tv meg gép van?
Mondta a manus hogy hova szerelnék fel és akkor abba a konnektorba elvezetnék. Ő a szaki de mondom azér megkérdem a bizti kedvéért.
Pont múltkor néztem Twitchen egy élő adást, játszott a srác, közbe bedugta a klímát oda ahonnan a gépe is megy, és leállt a közvetítés :D Lecsapta.
Mondjuk teljesítménytől is függ, és ebbe a szobába elég egy kicsi is, 6m hosszú és 4m széles.
Nem tudjuk hogy a lakásodban mi a helyzet az elektromos hálózattal.
Az enyémben nem okozott gondot, hogy villásdugóval volt a legközelebbi konnektorba dugva.
"Azt nem tudom hogy a hálózat miatt vagy a szárító melegedett túl, mert amúgy régi"
Nem kell túlmelegednie ahhoz.
Pl. 10A-ra van biztosítva az áramköröd, a szárító megy mondjuk 8A-al, és elindul mellette a klíma. Már összesen sok lesz egyszerre, le is kapcsol a kismegszakító, ez természetes.
Villanyszerelő tud neked a helyszíni felmérést követően megoldást javasolni a problémádra.
Addig is tuti elkerülhető lehet ez a dolog, ha a kettőt nem kapcsolod be egyszerre.
Bár gondolom, ha a szárító nincs kivezetve, és befűt szárítás közben, ezért kapcsolod be a klímát.
"Ha a rendszered nem bírja, tök mindegy hogy egy konnektorról vagy 3 méterrel arrébb egy másikról használod, ugyanúgy le fogja csapni."
Vagy nem, ha külön biztosított áramkörről van szó. Nálam most éppen C16-ról megy egyszerre a kenyérsütő, a mosógép, mosogatógép és a klíma, pc, 2 monitor, 2 ventilátor. Szóval innen csak tényleg találgatásokba lehet bocsájtkozni.
Mikor használtam a szárítót és lecsapta, nyilván a fürdőben másik konnektorról, akkor közben csak a pc meg hűtő ment a házban.
Meg nyáron nyilván nem használom mert kiállok és 1 perc alatt megszárad a haj xd csak télen szoktam.
Még egyszer volt mikor lecsapta, akkor 2 elektro radiátor ment egyszerre, 1 a szobában 1 a fürdőben
de jövőhét jön egy villanyszaki aki megnézi mizu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!