Van-e jó fémborítású és tabletté hajtható laptop?
Keresek már régóta használtan laptopot egyetem miatt mindenfelé olyan max. 170-200 ezerből. Alapból inkább PC-s vagyok, ezért soha nem is volt még saját laptopom a jelenlegi leharcolt 2015-ös macemen kívül, vagyis nem foglalkoztam soha ezzel a területtel. Először azt akartam, hogy simán veszek egy fémborításos laptopot (de már inkább nem macet) és mellé pedig egy tabletet jegyzetekhez. Keresgéltem hardverapro-n, facebookon, jófogáson stb... Később aztán rájöttem, hogy mi lenne ha a kettőt kombinálnám és úgy keresnék valamit.
Közben elgondolkodtam, vajon van-e tényleg annyi előnye a fémborításnak? Nekem persze esztétikailag sokkal jobban tetszik, a műanyagot nem is szívesen látom gépek külsején, de ha laptopoknál ennyire gyakori, biztos van a legyártási költségen kívül is valami oka ennek. Van-e valami ami miatt érdemes lenne lebeszélnem magam a fémborításról? Van-e annak valami nagyobb hátránya?
Ha tud valaki jó érintős hajthatós laptopot, aminek azért nincsen rossz procija (sajnos nem viselem jól, ha lassú a gép) akkor ne tartsa magában kérem! :)
(az se hátrány ha mondjuk egy lol elfut a vidikarin, de azt a szintet gondolom azért csak megütik :P)
HATALMAS KÖSZÖNET!
Nekem fémborítású laptopom van (Fujitsu) eléggé strapa, párszor odaütődött már a sarka de semmi baja. Viszont a múltkor leesett az asztalról és a kijelző jobb oldalán felvállt a borítás. De nem is csoda, több mint 1kg
De műanyagot nem vennék semmi képp, max ha fixen az asztalon van 24/7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!