Használtan okosórát milyen akkumulátorral illik eladni? ha eladja valaki meddig kell bírja az aksi?
Figyelt kérdés
Vagy aki vesz használtan azt nem érdekli az aksi?
Fossil
jún. 22. 11:34
1/5 anonim válasza:
Bele kell (illik) írni a hirdetésbe, hogy mennyit bír az akksija.
2/5 A kérdező kommentje:
Átlagosan egy használt okosóra aksijától mennyi az elvárás?
senki nem írja a hirdetésbe. és nem mindegy hogy hogyan használjuk, pl Bluetooth bekapcsolva stb.
szóval tesztelni sem tudom hogyan kellene eladás előtt.
jún. 22. 11:49
3/5 anonim válasza:
Hordod addig, amíg le nem merül.
Átlagos használat, mintha rendesen használnád egy telefon mellett.
Két-három teljes töltés-merülés átlagát veszed, és azt adod meg
Pl. Átlagos használat mellett (bluetooth be, folyamatosan a csuklón) két napig bírja.
4/5 anonim válasza:
Én legkevésbé az akku miatt aggodnék. Van egy több mint 4 éves Huawei Watch GT-m, aminek az akkuja még bőven 1 hetet bír,viszont az utóbbi fél év alatt, a kijelző érintésérzékenysége fokozatosan meghalt, és a tegnapi nap már egyáltalán nem reagált,így pedig használhatatlan. Tervezek venni másikat,de vagy új, vagy max 1 évest.
5/5 A kérdező kommentje:
19 óra alatt merült 24%-ot, úgy hogy csak a Bluetooth volt bekapcsolva, és csak a polcon volt az időt se nézegettem rajta
jún. 23. 12:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!