Hogyha valaki az én telefonszamommal lép be az ő saját revulotjaba lehet belőle károm?
Figyelt kérdés
jún. 15. 16:50
1/11 A kérdező kommentje:
Ugy hogy az én szamomra küldenek valami kódot.
jún. 15. 16:51
3/11 A kérdező kommentje:
Pl mi?
jún. 15. 17:48
4/11 anonim válasza:
Ez nagyon úgy hangzik, hogy valaki a te Revolutodba akar bejelentkezni, különben miért nem a saját számával lép be?
5/11 anonim válasza:
Szerintem csak majdnem ugyanaz a számotok és elgépelte.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem. Megkért hogy az én telefon szamomat adja meg, mert nem tud belepni a saját revulotjaba, és nekem küldenek egy kódot. Nekem nincs revulot fiokom
jún. 15. 19:16
7/11 anonim válasza:
Nem tudom hogy mit akar az ismerősöd de saját telefon, saját Revolut fiók,
másképp nem fog menni.
8/11 anonim válasza:
Csalás is lehet, így akarják megszerezni a pénzedet
9/11 anonim válasza:
Általánosságban internetes pénzügyekben nagyon nem ajánlott lelépni az egyenes útról. Nem ismerem a Revolutot, de kb. semmi értelme annak, hogy valaki nem tud belépni a saját netbankjába, de a te számoddal majd fog. Szóval koptasd le.
10/11 anonim válasza:
Ha neked NINCS revolut fiókod, akkor nem lesz károd belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!