Hogy tudnám meg a saját telefonszámomat?
Figyelt kérdés
Tavaly kaptam egy sajátmárkás (voda-s) telefont, benne egy sim kártyával. Egy ideig használtam, de nem töltöttem fel saját használatra, mert nekem van egy telefonom 30-as és azt használom. Egyik ismerősömnek van 50 perc ingyen hívásra 70-esre, és most szeretnénk elhasználni, de nem tudom a telefonszámomat. Nem írtam fel, s nem is lett elmentve (tényleg nem nagyon volt használva) Hol tudnám megnézni, le lehet kérni valahol?2015. aug. 24. 13:20
1/2 szántóvető válasza:
ha még működik akkor küldj róla sms-t másik számra.egyébként nem sokat tehetsz,ha nincs meg a számla róla akkor a telefonosok sem fognak segíteni.
2/2 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=lvJuftguYmQ
Ennek a videónak a segítségével megtaláltam :) Köszönöm, hogy írtál!
2015. aug. 24. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!