A telefonomba hol tudom megnézni a telefonszámomat?
*121# zöld gomb.
Nem tudod a saját számodat? LOL!
Vagy nem is a tiéd az a telefon...
:(
"De enyém a telefon csak nem tudom a telefon számom ! mert én magamat nem szoktam felhívni !"
Ez egy oltári nagy kamu duma!
Ha előfizetéses a SIM, akkor a számlán rajta van a szám, ha feltöltős, akkor pedig időnként fel kell töltened, ahoz pedig kell a szám, ha elektronikusan töltöd! Ha pedig minden kötél szakad, akkor az önkiszolgáló ügyfélszolgálat is beolvassa a számot minden módosításkor!
Legutosó lehetőség: hívd fel valamelyik haverodat, hogy nézze meg a számodat a telefonjában!
Nekem konkrétan ugyanez a bajom.
Viszont USB stick-ben van a SIM kártya, amiről elfogyott a pénz.
Na most, ha nem tudok kimenő hívást kezdeményezni, akkor a másik telefon sem segít. A 1430, 1777 egy fos. A honlap egy fos.
Ennyi.
Az első válaszoló a legkorrektebb.
Köszi!
Hát nekem már fél éve van egy telefon új simmel és még mindig nem tudom a számot fejből mert ritkán használom.
Előtte 2 évig volt egy másik sim és annak se maradt meg a száma.
Sza*d le a YouTube -ot.
Nagy f?s az egész... én is most regisztráltam be, minden jó, de hozzászólást azt persze hogy nem tudok írni, pedig pont azért regisztrálok fel erre a kiba??ott YT ra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!