Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az hogy lehet hogy a saját...

Az hogy lehet hogy a saját telefonszámom hivott fel? 🤔

Figyelt kérdés

Nem is kapcsoltam hirtelen, felvettem de egy csávo szolalt bele, de csak halozott egyfolytában ki is nyomtam egyböl.

Utána gondolkodtam hogy nagyon ismerös a szám és az a sajátom volt.

Ezt hogy?

2018. febr. 6. 07:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Velem is megtörtént már egyszer tavaly! Nem értem, hogy lehet ez!
2018. febr. 6. 08:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: Mindenesetre vicces eset volt.
2018. febr. 6. 08:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Olyan dolog történt, hogy 2 meg nyomogombos telefont egymas mellé tettünk es egymast felhivtak anelkul, hogy hivast kezdemenyeztunk volna, de ugy, hogy mindkettőnek azt jelezte, hogy a masik hivja tehat az egyik telefonon kicsörgöt az én szamom az enyemen meg a melette levő száma csörgött ki, 2-3 mp eltéréssel, abban az időben nem volt olyan, hogy kamera meg fenykepezőgép max analog ugyh sajnos kepet nem tudtunk kesziteni mivel nem volt kéznél ugy mint most de erdekes volt, amugy az egyik telekomba dolgozo ismerősöm azt mondta, hogy analóg rendszeren csak akkor tarcsazhattal felre ha felrenyomtad a gombot, a digitalizacioval eljöttek a szamitogepes rendszerek hibai ugyhogy tegyük fel, hogy kitarcsazol egy szamot ill. hivast inditasz a telefonrol mar meglevő névjegyből megeshet, hogy valamelyik karaktert maskepp ismeri fel a rendszer ill. masképpen alakitja át binarisra igy egy teljesen mas szamot hivsz fel, a sajat szamod is felhivhat teoretikusan kicsi ra az esely de megtörtenhet ilyesféle anomalia is a digitalis vilagban, első okostelefonomnál megesett, hogy felhivott a számom de ennyi neztem nagyokat es nem ertettem, hogy ha ilyen ismerős a szam miert nincs elmentve és nem tudtam, hogy honnan ismerős utána esett le :-D
2018. febr. 6. 09:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt az angol (szak)irodalom "caller ID spoofing"-nak ( [link] ) (hívóazonosító-hamisításnak) hívja. Ez köszönhet a telefonszolgáltatás digitalizációjának, mert így egy digitális szolgáltatón keresztül bármilyen telefonszám megadható hívó számként - akár a hívott szám is.
2018. febr. 6. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!