Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért old le a kismegszakitó?

Miért old le a kismegszakitó?

Figyelt kérdés
Egy olyan problémám lenne hogy van egy B16 os kismegszakító amiről mosógép,mosogatógép üzemel. A tegnapi nap folyamán le oldott vissza kapcsolatban de kis idő múlva ugyan ez történt. Próbáltam vissza kapcsolni de a nulánál szikrázik. Az lenne a kérdésem ez mitől lehet? Előre is köszönöm szépen!

máj. 27. 09:04
1 2
 11/18 anonim válasza:
Utolsó ha értelmesen nem tud hozzá szólni inkább jobb lenne hallgatni szerintem!! Hol látta hogy nem érdekel. Inkább az okoskodás a baj a mai világban!!!
máj. 27. 18:38
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

"Hol látta hogy nem érdekel."

Ott, hogy írta, hogy visszakapcsolgatott. Be is idéztem hozzászólásomba. Nem ért magyar? Saját írás?

Normális ember, ha látja, hogy szikrázik, többet nem kapcsol vissza.

máj. 27. 19:22
 13/18 anonim ***** válasza:
De visszakapcsolgatja hibakeresésnél. Máshogy nem lehet megtalálni hol van a bibi.
máj. 27. 19:32
 14/18 anonim válasza:
Nem személyeskedni szeretnék. De ön szerint mégis hogy kellene feszültség nélkül ellenőrizni hogy ismét le old e és ha igen miért?
máj. 27. 19:40
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

"De ön szerint mégis hogy kellene feszültség nélkül ellenőrizni hogy ismét le old e és ha igen miért?"

Ki mondta, hogy feszültség nélkül kell? Először a szikrázást kell megszüntetni, és utána lehet tovább haladni.

Itt senkinek nincs fogalma arról, hogy a szikrázás tűz- és robbanásveszélyt jelent?

máj. 27. 20:06
 16/18 anonim ***** válasza:
A kérdés komolyságát jellemzi,hogy a kerdező egy profilról kiirta a kerdés,majd egy másikról kommemtel és mindenkibe beleköt.
máj. 27. 20:22
 17/18 anonim ***** válasza:

Multiméyerről még nem hallottál? 3000 forintos teszkós szutyok is képes ellenállást mérni(kicsengetni).

Ahhoz nem kell hogy feszültség alatt legyen.

máj. 27. 20:38
 18/18 anonim válasza:
Értem köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. Egyébként azért írtam másik fiókkal hozzá mert amin ki írtam azon nem találtam hol tudnék hozzá szólni.
máj. 27. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!