Miért old le a kismegszakitó?
Figyelt kérdés
Egy olyan problémám lenne hogy van egy B16 os kismegszakító amiről mosógép,mosogatógép üzemel. A tegnapi nap folyamán le oldott vissza kapcsolatban de kis idő múlva ugyan ez történt. Próbáltam vissza kapcsolni de a nulánál szikrázik. Az lenne a kérdésem ez mitől lehet? Előre is köszönöm szépen!máj. 27. 09:04
11/18 anonim válasza:
Utolsó ha értelmesen nem tud hozzá szólni inkább jobb lenne hallgatni szerintem!! Hol látta hogy nem érdekel. Inkább az okoskodás a baj a mai világban!!!
12/18 anonim válasza:
"Hol látta hogy nem érdekel."
Ott, hogy írta, hogy visszakapcsolgatott. Be is idéztem hozzászólásomba. Nem ért magyar? Saját írás?
Normális ember, ha látja, hogy szikrázik, többet nem kapcsol vissza.
13/18 anonim válasza:
De visszakapcsolgatja hibakeresésnél. Máshogy nem lehet megtalálni hol van a bibi.
14/18 anonim válasza:
Nem személyeskedni szeretnék. De ön szerint mégis hogy kellene feszültség nélkül ellenőrizni hogy ismét le old e és ha igen miért?
15/18 anonim válasza:
"De ön szerint mégis hogy kellene feszültség nélkül ellenőrizni hogy ismét le old e és ha igen miért?"
Ki mondta, hogy feszültség nélkül kell? Először a szikrázást kell megszüntetni, és utána lehet tovább haladni.
Itt senkinek nincs fogalma arról, hogy a szikrázás tűz- és robbanásveszélyt jelent?
16/18 anonim válasza:
A kérdés komolyságát jellemzi,hogy a kerdező egy profilról kiirta a kerdés,majd egy másikról kommemtel és mindenkibe beleköt.
17/18 anonim válasza:
Multiméyerről még nem hallottál? 3000 forintos teszkós szutyok is képes ellenállást mérni(kicsengetni).
Ahhoz nem kell hogy feszültség alatt legyen.
18/18 anonim válasza:
Értem köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. Egyébként azért írtam másik fiókkal hozzá mert amin ki írtam azon nem találtam hol tudnék hozzá szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!