E-MAG nem hajlandó visszavenni a terméket, ilyenkor mit tudok tenni?
Háát ha egy pár ezer forintos kütyü miatt akarsz hosszú herceehurcába kezdeni akkor hajrá
Szerintem engedd el az ügyet, az emag amugy is egy ganaj cég
Én sose rendelek onnan.
(tudom sokan rendelnek, és sokan elégedettek, de sokan meg nem elégedettek)
Fülhallgatót nemcsak az emag, de más sem vesz vissza higiéniai okokra hivatkozva, ez benne van a szerződési feltételekben is, amit elfogadtál vásárláskor.
Elállási szándék helyett garanciális panasszal kell élni, hogy nem olyan a hangzása, mint kellene. Hosszabb folyamat, de más opció ilyen esetben nincs.
(Vagy feljelented őket a megfelelő szerveknél, hogy hamisítványt árulnak, de azzal te magad nem leszel előrébb.)
Igen, higiéniai terméknek számít, amit a füledbe raksz, így ha kibontottad, már nem él rá az elállás lehetősége.
Ha esetleg visszacsomagolható bontatlan állapotúra, akkor lehet ez megkerülhető, bár ha jól értem már tudnak róla, hogy kibontottad? Szóval ja, higiéniai termékekre is él az elállás, de csak addig, amíg bontatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!