Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ez hogy lehet? Szolgáltatóhiba...

Ez hogy lehet? Szolgáltatóhiba lehet?

Figyelt kérdés
Ma délután a mobilomon kerestek az otthoni vezetékes telefonról, de pont nem voltam a szobában, így később azt láttam hogy "nem fogadott hívás-Otthon". Amikor megláttam hogy kerestek, egyből visszahívtam, de egy tök idegen ember vette fel állítólag Miskolcon és mobilon! Pedig nekem a vezetékes telefonomról volt nem fogadott hívásom és azt is hívtam vissza... Egyszerűen nem értem. Biztos hogy nem szívattak, mert egyedül apám volt otthon. Mint utóbb kiderült, amikor én a visszahívást indítottam, ő a vezetékes telefonon mással beszélt. De akkor miért nem jelzett foglaltat nekem és miért dobott be egy teljesen idegen számot? Egyébként vodafone-os vagyok.
2010. okt. 27. 15:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Egyedi eset lehet a Tiéd.
2010. okt. 27. 16:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!