A Windows 7 még megéri 2024-ben?
Pár napja feltettem ismét a Windows 7-et Supermium böngészővel,Nortonnal.
Lenyűgöző mennyivel gyorsabb a Win 10-11-nél.
A supermium használata Edge után elképesztően jó és gyors. Nincsenek kompatibilitási problémák egy oldallal sem. Hál istennek egyre több böngésző van amit direkt a régi rendszerekhez hoznak létre.
Igazából szerintem túl van tolva ez a veszélyben a gépe ha Windows 7-et használ dolog.A marketing része hogy vegyenek új gépet vegyenek új rendszert. Kérdem én mi lesz ha ki jön a Win 12? Lazán kukázzák a 11-et is ahogy a 10-essel is tették. A 12-es hez meg már magasabb követelmények fognak kelleni mint a 11-hez. És igy megy ez tovább a lényeg hogy vegyen új gépet akinek kell.
Ez olyan, mintha hirtelen itt teremne az öreg Ladám, az ma is ugyanúgy elvinne A pontból a B pontba és nem is volt egy lomha autó, annak is megvolt a maga vezetési élménye.
Egyébként a Firefox ESR most is megy rajta, azt használom, van telepítve Opera is.
MS Edge működik, de van felül egy figyelmeztető sáv, hogy nem támogatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!