A Windows 7 még megéri 2024-ben?
Nem.
Win 10, ha az nem megy, akkor linux.
A biztonsági frissítések hiánya miatt már nem javasolt.
Ha olyan teljesítményű a gép, amin te tudsz még netezgetni, akkor azon a W10 is fog menni. Támogatott rendszer, biztonsági frissítésekkel. Javasolt frissíteni a rendszert.
Amúgy pedig a linuxok se rosszak, ha csak egy netezgetős/médiázgatós gép kell. Mint vagy Ubuntu
Nekem is van egy Windows 7-es laptop és kap frissítést!
Windows defender szokott verziófrissítést, biztonságintelligencia frissitést kapni heti 1x.
A windowshoz pedig ilyen szokott jönni: frissítés Windows 7 for X64 based systems (kbxxx) havi 1x.
Ettől függetlenül Windows 10 alatt már nem érdemes semmilyen rendszert használni. Windows 8.1 kb ugyanaz támogatottság terén mint a 7, ha egy fejlesztő a 7-re nem fogja kiadni a programjának frissitését akkor a 8.1-re se.
Linuxból a Mint tényleg jó, asszem xfce vagy mate felülettel használtam. Meg az Xubuntu is jó.
Nem. Szép volt, jó volt, béta kora óta használtam, de lejárt az ideje. Offline, vagy belső, izolált hálózaton nyugodtan garázdálkodhatsz vele, de netre ne engedd.
Hiába pakolnád tele víruskergetővel, azok mit sem érnek, ha az alattuk lévő rendszerben tátonganak a lyukak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!