Mennyire pontosan mutatja a messenger, hogy mikor jelentkeztél ki?
Tudom, egy ideig még úgy mutatja hogy online vagy, de utólag mar a kijavított időt mutatja, rá kb 4 percre.
Tehat kiírja, hogy kijelentkeztél 3 perce stb, én így lattam.
Ezt hogy érted hogy online leszel ha ki is van kapcsolva a telefonod?
Senki nem jelentkezik ki, en legalabbis nem, mert nem tudom a passwordom, hogy ki be jelentkezzek.
De ha abbahagyom a beszelgetest vagy írást valakivel, megis jelzi a szisztema, hogy kijelentkezve…x ideje. Olyan nincs hogy nem írsz, nem beszelsz es megis online vagy
Leggyakrabban azért mutat elérhetőnek állandóan valakit, mert más helyről pl asztali böngészőből - nem kilépett - hanem csak kinyomta a böngészőt az X-el.
Viszont egyébként is bugos az egész. Nagyon sokszor más miatt is hamis jelzéseket mutat.
Az, hogy számítógépen böngészőből (Google Chrome vagy Edge, Firefox stb.) be vagy jelentkezve Facebookra és/vagy Messengerre.
Vagy le van töltve gépre is a Messenger alkalmazás és ott is be vagy jelentkezve, miközben fut a háttérben.
Ezt írtam korábban is. Ha máshol be vagy jelentkezve és fut a háttérben akkor továbbra is elérhetőnek fog jelezni, hiába kapcsolod ki a telót.
Én a Messengert 70% ban telóról használom, néha gépen is. De ha mondjuk gépen be vagyok jelentkezve Facera és böngészőben nyitva hagyom a lapot, akkor Messengeren is elérhető vagyok másoknak amíg be nem zárom a Facebook lapot.
Normi, ha több helyen vagy bejelentkezve, es 1 ikböl kilepsz, a masikon meg nem leptel ki a messengerböl, akkor onlinenak fog mutatni. En egyszerubb helyzetre gondoltam, ha csak 1 eszközöd van, peldaul csak mobil.
De kösz
Akkor is mutathat valakit elérhetőnek, ha csak egyetlen telefonról használja mindig és gépen sose használta, egész éjjel telefon ki van kapcsolva, mégis elérhetőnek mutatja.
Ezt a választ korábban sem akartad elfogadni, mert - valószínűleg - nem illik bele elképzeléseidbe, vagy valamit önigazolva szeretnél látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!