Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyire pontosan mutatja a...

Mennyire pontosan mutatja a messenger, hogy mikor jelentkeztél ki?

Figyelt kérdés

Tudom, egy ideig még úgy mutatja hogy online vagy, de utólag mar a kijavított időt mutatja, rá kb 4 percre.

Tehat kiírja, hogy kijelentkeztél 3 perce stb, én így lattam.

2024. márc. 11. 23:00
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Ezt hogy érted hogy online leszel ha ki is van kapcsolva a telefonod?

Senki nem jelentkezik ki, en legalabbis nem, mert nem tudom a passwordom, hogy ki be jelentkezzek.

De ha abbahagyom a beszelgetest vagy írást valakivel, megis jelzi a szisztema, hogy kijelentkezve…x ideje. Olyan nincs hogy nem írsz, nem beszelsz es megis online vagy

2024. márc. 12. 05:33
 12/25 anonim ***** válasza:
Én is tapasztaltam ezt családtagnál, egész éjjel aludt, egész éjjel elérhetőnek mutatta (én nem tudtam aludni).
2024. márc. 12. 05:41
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ne lenne? Ne orjits mar meg. MELLETTEM HORKOL. LATOM. es megis online jelzi :D
2024. márc. 12. 16:40
 14/25 anonim válasza:

Leggyakrabban azért mutat elérhetőnek állandóan valakit, mert más helyről pl asztali böngészőből - nem kilépett - hanem csak kinyomta a böngészőt az X-el.

Viszont egyébként is bugos az egész. Nagyon sokszor más miatt is hamis jelzéseket mutat.

2024. márc. 12. 18:14
 15/25 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy asztali böngészö?
2024. márc. 12. 19:03
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Laptop, számítógép 🤦
2024. márc. 12. 19:30
 17/25 anonim ***** válasza:

Az, hogy számítógépen böngészőből (Google Chrome vagy Edge, Firefox stb.) be vagy jelentkezve Facebookra és/vagy Messengerre.

Vagy le van töltve gépre is a Messenger alkalmazás és ott is be vagy jelentkezve, miközben fut a háttérben.

Ezt írtam korábban is. Ha máshol be vagy jelentkezve és fut a háttérben akkor továbbra is elérhetőnek fog jelezni, hiába kapcsolod ki a telót.

Én a Messengert 70% ban telóról használom, néha gépen is. De ha mondjuk gépen be vagyok jelentkezve Facera és böngészőben nyitva hagyom a lapot, akkor Messengeren is elérhető vagyok másoknak amíg be nem zárom a Facebook lapot.

2024. márc. 12. 19:30
 18/25 A kérdező kommentje:

Normi, ha több helyen vagy bejelentkezve, es 1 ikböl kilepsz, a masikon meg nem leptel ki a messengerböl, akkor onlinenak fog mutatni. En egyszerubb helyzetre gondoltam, ha csak 1 eszközöd van, peldaul csak mobil.

De kösz

2024. márc. 12. 20:24
 19/25 anonim ***** válasza:

Akkor is mutathat valakit elérhetőnek, ha csak egyetlen telefonról használja mindig és gépen sose használta, egész éjjel telefon ki van kapcsolva, mégis elérhetőnek mutatja.

Ezt a választ korábban sem akartad elfogadni, mert - valószínűleg - nem illik bele elképzeléseidbe, vagy valamit önigazolva szeretnél látni.

2024. márc. 12. 20:29
 20/25 anonim ***** válasza:
Oké, kérdező : a messenger tökéletesen másodpercre pontosan mutatja mikor hova lépsz benne. Úgyse fogadsz el más választ
2024. márc. 12. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!