Egy ilyen fázisceruzát vagy mi is ez, mire lehet használni?
"Mindkettőt használják a szakemberek. Aki mást mond, az nem ismeri a szakmát..."
Felülvizsgáló vagyok. Soha nem használtam glimmlámpást.
Izzós próbalámpa és ilyen csipogó kombóval dolgozom.
Lehet hogy nem ismerem a szakmát?
"Lehet hogy nem ismerem a szakmát?"
Lehet hogy nem érted, mert nem _akarod_ érteni amiről szó van.
Kérlek válaszd ki az alábbi állítások közül azt amelyikről itt szó van:
A:
A szakember SOHA nem használ fázisceruzát. Következésképp aki fázisceruzát használ, az nem szakember.
B:
A szakember használ fázisceruzát. Aki nem használ soha fázisceruzát az NEM szakember.
C:
A fázisceruza egy egyszerű eszköz, amit nem tilos használni de nem is kötelező. Vannak nála jobb, de bonyolultabb eszközök amivel helyettesíthető.
(szívesen segítek ha elbizonytalanodtál)
"Felülvizsgáló vagyok. Soha nem használtam glimmlámpást.
Izzós próbalámpa és ilyen csipogó kombóval dolgozom."
Hogy nem kellett használnod, az egy dolog, de hogy nem ismered azt hogy mire való, az szomorú. Olvasgasd az MSZ 1585-öt. Meg azon is el lehet gondolkodni, hogy a modern és drága szerkezetekben is megvan ez a "fázisceruza" funkció.
"Felülvizsgáló vagyok. Soha nem használtam glimmlámpást."
oké, van egy próbalámpád:
ismert földpotenciál nélkül hogyan azonosítasz 10db, azonos színű vezető közül fázisvezetőt?
"Az nem indukciós. Az indukció áramváltozástól van. A feszültség detektálásához meg nem kell áramnak folynia."
De, indukciós elven működik!
"De, indukciós elven működik!"
5 éve megkérdezték a forrasztóónos pajtitól azt, amit én mondok, és azóta nem válaszolt rá.
"5 éve megkérdezték a forrasztóónos pajtitól azt, amit én mondok, és azóta nem válaszolt rá."
Semmiylen kommentre nem válaszolt a csávó. Ettől a lényeg nem változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!