"a szokásos fázisceruzához képest jóval veszélytelenebb az alkalmazása"
A szokásos fázisceruzánál sokkal veszélyesebb, mert sokkal nagyobb valószínűséggel ad értékelhetetlen vagy téves eredményt.
jan. 22. 15:19
12/39 Szirty válasza:
"A hagyományos fázisceruzát semmire nem szabad használni."
Miért nem, és mit kell használni helyette?
jan. 22. 15:20
13/39 anonim válasza:
Jaj, már megint ez az értelmetlen Szirty.
jan. 22. 15:35
14/39 Szirty válasza:
Gondoltam azt az állítást valamivel alá kellene támasztani, de úgy látszik olyan nem fog történni...
jan. 23. 14:39
15/39 anonim válasza:
Nem tudom mit kell rajta alátámasztani. Alkalmatlan bármit is ellenőrizni vele. Hozzáérinted valamihez, világít. Na? Mit állapítasz meg ebből?
jan. 23. 15:22
16/39 A kérdező kommentje:
Pl. hogy hol van megszakadva a hosszabbító....
jan. 23. 15:25
17/39 Szirty válasza:
"Nem tudom mit kell rajta alátámasztani."
Pl. leírni hogy mi az oka annak amit a kijelentés állít: hogy miért nem szabad használni.
"Hozzáérinted valamihez, világít. Na? Mit állapítasz meg ebből?"
Azt hogy az érintett helyen kb 70V-nál nagyobb feszültség van jelen a földhöz képest.
Vagyis pont azt amire való.
jan. 23. 15:30
18/39 anonim válasza:
#17 Akkor ezzel most mellé is lőttél volna sok esetben. Ez a baj, hogy semmi információt nem ad, amiből bármit is meg lehetne állapítani biztosan. Fázist keresni még annyira sem.
jan. 23. 15:36
19/39 anonim válasza:
A legtöbbjük még csavarhúzásra sem alkalmas, mert ripityára törik a markolata, amint megszorítod. Ennyit érnek ezek az olcsó fázisceruzák.
jan. 23. 15:37
20/39 Szirty válasza:
"A legtöbbjük még csavarhúzásra sem alkalmas"
Ez igaz. De ezt a problémát nem a fázisceruza mivolta, hanem a rossz minőség okozza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!