Poco vape-nél ez normális??!
Figyelt kérdés
Egyik nap azt vettem észre, hogy kifolyt belőle elég sok liquid, és utána ha légáteresztősen szívom, akkor nem jön, csak szürcsög.
Ezért használtam most pár napig nem légáteresztősön.
Na ma az történt, hogy szívtam, majd miután kivettem a számból elkezdte magát szívni. azt hittem, hogy fel fog robbanni vagy ilyenek de szerencsére letiltotta magát. szerintem zárlatos vagy nem tudom, de nagyon megilyedtem.
Valami ötlet?
jan. 5. 20:28
2/5 anonim válasza:
Ez egy jo kerdes az enyemnel is hasonlo a helyzet csak meg nem szivja magatol a levegotxd
3/5 anonim válasza:
2es vagyok igazabol telibe ugyan azt csinalja, oran volt pont ilyen azota ketszer vagy haromszor csinalta meg igazabol meg lehet szivni,csak ugye porlaszto ize van.
4/5 anonim válasza:
Szia, azóta mi a helyzet a pocoddal? Mivel enis most vettem észre az enyemen hogy totálisan kifolyt belőle a liquid (kb 2 heten keresztül nem használtam) es most fosk hogy berobban vagy vlmi
5/5 A kérdező kommentje:
Az enyém utána zárlatos lett, és már egyáltalán nem ment.
Én ezután odaadtam haveromnak, hogy ne nálam legyen.
febr. 9. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!