Iqos ILUMA sárgán villog, az normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ma vásároltam egy iqos ILUMA készüléket, feltettem tölteni, mert villogot hogy lemerült. Sárgával villog. Nem tudom ez normális-e mert előzőleg sima iqos duom volt, próbáltam újraindítani de akkor is sárga. Ha feltöltött akkor nem lesz sárga vagy ez hogy van?2023. dec. 12. 11:17
1/2 Szirty válasza:
Google?
"Mit jelentenek az IQOS ILUMA készüléken lévő fényjelzések?
Sárgán villogó fényjelzés a hevítőn: ez azt jelenti, hogy az akkumulátor lemerült, és a hevítőt újra kell tölteni. Az IQOS ILUMA hevítőjének újratöltési ideje:
1 perc 50 másodperc: 0-1 használathoz
3 perc 25 másodperc: 1-2 használatra
5 perc 15 másodperc: 0-2 használatra"
2/2 A kérdező kommentje:
Nem magyarországon lakom, így nemtudom megnyitni a iqos magyarország hivatalos oldalát mert nem tartózkodom magyarországon. Ezért írtam ide.
2023. dec. 15. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!