Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Normális, hogy az okosórám az...

Normális, hogy az okosórám az asztalon is mutat vérnyomás és pulzusértéket?

Figyelt kérdés
Nekem úgy tűnik, mintha csak kamu adatokat írna ki, mert akkor is tud mérni valamit, ha leteszem az asztalra és nincs a karomon. Vagy ennek van valami oka? Ezek után hihetők egyáltalán a karomon mért értékek?

2023. nov. 7. 21:59
 1/7 Gugu Gabor ***** válasza:
58%
Mi az óra típusa?
2023. nov. 7. 22:13
 2/7 anonim ***** válasza:
ez egy márkás okos óra vagy egy noname .
2023. nov. 8. 07:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem normális! Nekem Huawei Gt-van, és csak pulzust mér, de ha leveszem, akkor pár másodperc múlva már nem ír ki semmi adatot. A vérnyomás, vércukor meg hasonlók, meg szerintem kamu. Valamit lehet méreget, de olvasni, hogy nagyon nem pontos amit kijelez, és az épp elég a téves diagnózishoz.
2023. nov. 8. 08:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem neves darab. Elég olcsón vettem. Valami Shenzhen Technologies van a dobozán.
2023. nov. 8. 08:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez esetben normális. Olcsó hús.
2023. nov. 8. 10:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja akkor kamu okos óra ,azok ilyenek
2023. nov. 8. 14:31
 7/7 Morzsi007 ***** válasza:

Vérnyomást egyik sem tud mérni.

Már itt borul a dolog.

2023. nov. 9. 07:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!