A laptop azaz ölgép-gyártók mostanában miért nem ölben való használatra optimalizálják a gépeiket?
Gondolok itt arra, hogy a hangszórók lent vannak, általában pont olyan helyen, hogy az ember combjai eltakarják a hangszórókat, de a szellőzés miatt kifejezetten javasolják is, hogy ne használjuk ölben az ölgépeket. Micsoda egy hülye trend ez?
Ha asztalon akarok használni egy gépet, akkor desktopot veszek, nem laptopot. Idióták..
A gyerek nem százas, máshol is pusztít a kretén kérdéseivel.
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__lakberendezes__119034..
OFF
#14 Az abban a kérdésben felvetett probléma jogos, akárki is írta, engem mindössze az zavar, ha valaki "miért" kezdetű kérdést ír ki, ha valami nem tetszik neki, másrészt elég terjengősre sikerült, amit a többiek sem nagyon toleráltak. Ráadásul nem hiszem, hogy a felvetés konkrét adatokra támaszkodott. Amúgy aki szemrevételezni akarja a produktumot, így is megteheti. De nem kell erről is vitát folytatnunk...
ON
14-15: ez a kérdés nem én voltam, bár a felvetés érdekes.
A thinkpad-es opciót (T16) ismerem köszi, annak valóban felfele néznek a hangszoroi de az a költségvetésem felett van.
Max félmillióm van laptopra és mivel OLED-eset akarok minimum 3K-val, csak az Asus es az Acer jön szóba. (Vagy ezek a táblagép+billentyűzet jellegű olcsóbb lenovok, dr azok fejnehezek)
Régebben az Asus-nak voltak B&O front-firing speaker-ei, és volt egy jopofa külön bedugható kis műanyag mélynyomó-dobozka is mellé (ehhez nem ragaszkodom, csak érdekességként említem), de ezzel X éve leálltak és kivétel nélkül alulra pakolják a hangszórókat.
Az Acer swift edge-nek van olyan sorozata ahol a képernyő alatt vannak a felfelé néző hangszórói, de abban viszont csak 60Hz-es oled-panel van..
Mivel ezekben így tudom Samsung oled van, érdekelne még egy Samsung oled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!