Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható a Tok-Shop...

Mennyire megbízható a Tok-Shop.hu web áruház?

Figyelt kérdés
Idáig háromszor rendeltem tőlük telefon tokokat. Ez idáig nem volt gondom velük. Mindig a következő munkanap meg is kaptam a termékeket. Kifogástalanul és jó minőségben. De most a negyedig megrendelésemnél gond van. Ugyanis 2023 december 4.-én leadott rendelésem, a mai (2023.12.18.) napig nem kaptam meg. És az E-Mail leveleimre sem válaszoltak! Már 3 X írtam nekik. De válaszra sem méltattak! Sőt 2023 december 15.-én pénteken írtam egy elállási nyilatkozatú levelet, amelyre szintén nem válaszoltak. A Bank kártyával kifizettet pénz összeget sem fizették vissza. Ezek után hogy bízzak meg bennük? Érdekes vajon mi romlott el? Az idáig mindig meg bízható Webshopnál? Idáig is előre fizettem bankkártyával! És mindig a következő munkanap meg kaptam a terméket. De most NEM! És nem találok semmilyen ügyfélszolgálatot sem. Az E-mailekre nem válaszolnak! Telefonos ügyfélszolgálat NINCS! Van ugyan egy Budapesti panasz iroda. De ki az aki Szegedről Budapestre fel utazik panaszkodni. Igy esélytelen az ügy intézés is. Ráadásul több terméket is rendeltem. Összesen 39000 Ft értékeben. Nem el írás az összeg! Éppen ezért kérdezem kinek mi a véleménye. Más se kapta meg a terméket?

2023. dec. 18. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
karácsony előtt csúszik minden? Döbbenet...
2023. dec. 18. 16:44
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Az ügyfél aki azt hiszi egyedül létezik az egész világon...
2023. dec. 18. 16:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Esetleg tapasztalatok? Valódi tapasztalatokra lennék kíváncsi! Más is járt úgy hogy nem kapta meg a termékeket a Tok-Shop-tól?
2023. dec. 18. 16:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én havonta rendelek tőlük, mindig megkapom másnap...

Decemberben is.

2023. dec. 18. 17:12
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem tudom mi lehet nálad, de én állandóan onnan rendelek és eddig mindig minden megjött, jó most decemberben nem másnapra, de 3 nap múlva már átvehettem.
2023. dec. 18. 22:37
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Karácsony van ember.. most jöttél a barlangból? Majd megkapod
2023. dec. 18. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!