Kislányomnak szeretnék egy tabletet venni. legfőképp játékokra használná. Szerintetek a 3 gb ramos tabok jók lehetnek erre a célra ? Úgy értem nem fog akadni, lassulni a játék ?
Figyelt kérdés
2023. dec. 18. 06:29
1/37 anonim válasza:
Kevés a 3GB ram, főleg ha játékra is szeretné használni, internetes tartalomfogyasztáshoz is sovány már.
Az a kategóra, amit kevés rammal szerelnek, annak sajnos gyenge a processzora is és a grafikus egysége, lassú a tárhely és a memória kezelése is.
2/37 Morzsi007 válasza:
Ne csak a RAMot nézd. Egy Apple eszköznek kevesebb memória is elegendő, android többet kíván. 40-50E Ft-os tabletek is akadnak, lassulnak sajnos. Ha olcsó tabletet veszel, lehet azzal csak a nyűg lesz. Kicsit drágább, akár 1-2 évesben gondolkodnék, de normális modellt, én csakis ipad-et vennék, de ez én vagyok.
3/37 A kérdező kommentje:
2.es : Köszi de egy 10 évesnek kicsit q drága lenne egy ipod tab. :) Kb 50 ezres tételig kellene találnom valamit.
2023. dec. 18. 08:06
5/37 anonim válasza:
Csak a játéktól függ, jókat játszottam már 2GB-os tableten is.
6/37 Morzsi007 válasza:
Az akadás nem a RAM-tól függ, hanem a processzortól és szoftverek optimalizálásától.
7/37 A kérdező kommentje:
6.os: Akkor velemenyed szerint lehet kapni 50 ezerig olyan tabot ami a play áruházban lévő alkalmazosok , játékok jól működnek?
2023. dec. 18. 12:56
8/37 Morzsi007 válasza:
Az egyszerűbb játékokra jó lehet egy olcsóbb masina, a komolyabbak nehézséget okozhatnak egy nem túl komoly tabletnek. Nem lesz olyan gördülékeny és lassulások előfordulhatnak.
9/37 Morzsi007 válasza:
Mennyi idős kislánynak szeretnéd?
10/37 A kérdező kommentje:
11 eves.
2023. dec. 18. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!