Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miktől tud becsipogni az...

K.O. kérdése:

Miktől tud becsipogni az üzletekben az áruvédelmi kapu?

Figyelt kérdés

Ma két boltban is becsipogtam és nem tudom miért.. nem loptam, nyilván, akkor nem zavarna, (max. máshogy:D) de így elég kellemetlen volt és finoman fogalmaztam.. főleg az első, az már régebben volt, kipakoltatták velem a táskámat.. pedig befelé is csipogott, csak azt ugye nem hallották, mert a bejáratnál nem volt eladó.. a mai már lazább volt, becsipogott, visszatolattam, közbe már azon gondolkodtam moonwalk-olva menjek-e vissza, akkor ha már műsor lesz legyen tleg műsor, ennél rosszabb úgy se lehet, max megint kipakoltatnak, bajom se lehet belőle mert nem loptam, ott a kamera, így legalább nem lesz olyan égő.. de áhh mindegy inkább széttárt kezekkel mondtam nekik nem tudom mi van:D utána gyorsan mentem is kifele és érdekes nem csipogott, ezért is érdekelne mitől lehet ez

ja és az a legérdekesebb az egészben, hogy heti szinten járok ezekbe a boltokba és eddig összvissz vagy négyszer csipogtam be.. és szinte ugyanazok a dolgok vannak nálam.. max ilyen nedves törlőkendő, zsepi stb amik cserélődnek, de hát ezek nem hiszem hogy befolyásolnának bármit is ebben a történetben

#kapu #üzlet #csipogás #áruvédelmi
2023. dec. 11. 22:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Vannak zavaró tényezők, és vannak eltérő típusú óruvédelmi rendszerek.

A legjobb az, amikor a bejáratnál is van kapu, és a behaladáskor érzékelt jelre a kijáratnál nem fog jelezni. Illetve az is jó, amikor a bejáratnál deaktiváló kapu működik, de ez csak ott, ahol biztosított az egy irányú forgalom, és a bejárat felé nem lehet kimenni.

Az iphone5 kifejezetten gyakran okoz még zavart.

2023. dec. 15. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!