Miktől tud becsipogni az üzletekben az áruvédelmi kapu?
Ma két boltban is becsipogtam és nem tudom miért.. nem loptam, nyilván, akkor nem zavarna, (max. máshogy:D) de így elég kellemetlen volt és finoman fogalmaztam.. főleg az első, az már régebben volt, kipakoltatták velem a táskámat.. pedig befelé is csipogott, csak azt ugye nem hallották, mert a bejáratnál nem volt eladó.. a mai már lazább volt, becsipogott, visszatolattam, közbe már azon gondolkodtam moonwalk-olva menjek-e vissza, akkor ha már műsor lesz legyen tleg műsor, ennél rosszabb úgy se lehet, max megint kipakoltatnak, bajom se lehet belőle mert nem loptam, ott a kamera, így legalább nem lesz olyan égő.. de áhh mindegy inkább széttárt kezekkel mondtam nekik nem tudom mi van:D utána gyorsan mentem is kifele és érdekes nem csipogott, ezért is érdekelne mitől lehet ez
ja és az a legérdekesebb az egészben, hogy heti szinten járok ezekbe a boltokba és eddig összvissz vagy négyszer csipogtam be.. és szinte ugyanazok a dolgok vannak nálam.. max ilyen nedves törlőkendő, zsepi stb amik cserélődnek, de hát ezek nem hiszem hogy befolyásolnának bármit is ebben a történetben
23:08
érdekes.. de nekem attól érdekes, hogy nem mindenhol és nem mindig.. pedig ilye helyekre rengeteget járok ahol van ilyen kapu.. egyszerűen nem tudom hova tenni az egészet, nem értek hozzá
Nekem egy decathlonos pólóban volt ilyen rfid címke, amit nem vágnak le a pénztárnál, hanem a vásárlónak kell levágnia.
Nézd át a ruháidat, hogy nincs-e ilyen címke valamelyiken.
23:58
köszi, nézegettem már mindent, de nem találtam, mondjuk én azt a nagyot kerestem, de most hogy ránéztem google-be vannak simák is, amit így ránézésre ki se lehet tapogatni.. mondjuk ez a címke válasz lenne arra hogy miért csak néha csipog be, most direkt másik ruhát vettem fel:D kíváncsi leszek becsipog-e
02:15
azt is átnézem, köszi:)
08:26
lehet az lesz, átnézetem magam vele.. múltkor csak az üzletvezető jött oda, nem is láttam biztonsági őrt akkor ott
02:15
mondjuk azt nem hiszem, évek óta azt a pénztárcát használom, nem tudom, el nem tudom kepzelni mi csipogtatja be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!