Adott egy garázssor,a főmérőről mennek a vezetékek az almérőkhöz!Év közben 7.4-t mutatott az óra,legutóbb meglepetésemre teljesen nullán állt a számláló!Áramot csak a garázskapu mozgatása és kerékcserekor a kompresszor fogyaszt) Mi történhetett?
Melyik óra mutatott mennyit?
Katyvasz...
Mioért nem fejtetted ki rendesen?
Elektronikus fogyasztásmérő meghibásodhat elvileg, semmi nem zárható ki. Villámkár stb.
Az almérőket is az áramszoláltató üzemelteti vagy független?
Vagy felváltva mutat többféle fogyasztási adatot és te épp akkor mentél oda amikor az elmúlt napi fogyasztás volt a kijelzőn :)
Ki tudja? Rendesen le kellett volna írni a kérdéssel kapcsolatos lényeges körülményeket.
Na privátban megérkeztek a részletek is:
"Nem katyvasz! A garázsomban felszerelt mérőóráról van szó! A nyáron muzatta a magasabb értéket, három napja pedig minden számláló nullán állt! Bekapcsoltam a világítást, rádiót, bekapcsoltam egy flekszet, hogy lássam müködik e! Igen, működik, mér! De miétt nullázódott le az egész számsor? Nem digitális óra, hagyományos, forgószámlálós! Azért nem tudtam részletesebben leírni a jelenséget, mert 170 karakternél többet nem enged a rendszer."
"...mert 170 karakternél többet nem enged a rendszer."
Pedig az idézett szöveg 485 karakter.
"három napja pedig minden számláló nullán állt!"
A hagyományos fogyasztásmérőnél nincs több számláló szerintem.
"...mert 170 karakternél többet nem enged a rendszer."
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!