Vettem egy Hyundai kompresszort, ezekben már gyárilag benne van az olaj vagy nekem kell bele tennem?
Sokféle légsűrítő van egy adott gyártónál is, úgyhogy el kell olvasni a gépkönyvet.
Ha lusta vagy megtenni, akkor írd le a gép pontos típusát és elolvasom helyetted és megválaszolom a kérdést.
Írd már le a típusát!
Mondom hogy segítek!
De nem tudok ha nem tudom a pontos típust!
Hyundai HYD-24L
köszi!
Itt a magyar leírás:
Használatba vétel.
A készüléket tiszta száraz és jól szellőző helyre tegye.A hálózati feszültség a készülék feszültségétől maximum + -5%-altérhet el. Bizonyosodjon meg a megfelelő olajszintről.A megfelelő olajszint az olajszint jelző ablak tejes ellepése jelzi.
10°C felett az SAE30, vagy az L-DAB 100,10°C alatt az SAElO, vagy az L-DAB68 típusú kompresszor olajat ajánlja a gyártó
Használatba vétel előtt, első lépésként, nyissa ki az elmenő levegőcsatlakozó csapját és járassaterhelés nélkül a motort, körülbelül 10 percig. Ezáltal biztos lesz a motor kenése, az állandó használat előtt. Az első tíz munkaóra után, cserélje le az olajat.Húsz munkaóra után ellenőrizze az olajszintet és pótolja, ha szükséges. Hatvan óránként cseréljen olajat. Tisztítsa ki a gépet, a levegőszűrőt, ellenőrizze a biztonsági szelepet és a nyomásmérőt.A tartályból rendszeresen engedje le az aljában összegyűlt vizeta leeresztő csapon keresztül.Vigyázat: nyomás alatt erősen fog spriccelni a víz a levegőnyomás miatt.
"Csak tudnám, minek van ez az oldal, ha már kérdezni se lehet. :D Angol a kézikönyv, és nem tudok angolul."
Most komolyan, még te vagy megsértődve? Ennyire nem vagy gyakorlatias, hogy a kompresszoron nem tudod megnézni, hogy van-e benne olaj? Kocsid van? Annál is a szervízkönyvön nézed meg az olajszintet, nem a motoron?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!