Kinek jó az, hogy ezer forintos pendrive.ot árverez a NAV?
El nem tudom képzelni.
Jóhogynem már az adós lakásában talált zacskós levest árverezi el....
Nyugodj meg hogy vannak magyarországon olyan sz.rrágó, fillérb.szó emberek akik ráharapnak az ilyenekre! Mindegy hogy mi az csak minél olcsóbb legyen, minél többet tudjon spórolni és el tudjon dicsekedni a kocsmában is ezzel. Nekem is van olyan ismerősöm akivel nem lehet másról beszélni csak arról hogy mit hol mennyiért vett.
Az már más kérdés, hogy ez a NAV-nak mennyire éri meg. Kellett ahhoz ember, hogy befotózzák és feltegyék az oldalra, aki pakolgatja, bemutatja az esetleges érdeklődőknek és ha valaki megveszi, akkor átadja, jegyzőkönyvezi, stb.
Igaz hogy a NAV-nak ingyen volt ez a pendrive és amit kap érte az tiszta haszon, de 1000-2000 forintnál biztos több megy el a fentiekre.
Nem tudom hogy ezeket miért nem zúzzák be a fenébe. Olcsóbb lenne írnk egy jkv-t, hogy selejt és megy a szemétégetőbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!